Αυξάνονται οι τριβές μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Αυξάνονται οι τριβές μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα πριν τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ

Οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα, μόλις 10 ημέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ. Ο Χάρης Δούκας μέσω ανάρτησής του καταγγέλλει ότι είναι θύμα επιθέσεων από στενούς συνεργάτες του κ. Ανδρουλάκη, οι οποίες έχουν εξελιχθεί σε «ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα», με αναπαραγωγή «της λάσπης που τροφοδοτεί το Μαξίμου» κατά του προσώπου του.

«Καταλαβαίνω ότι ενόχλησα, ειδικά μετά το debate, διότι απάντησα σε όλες τις επιθέσεις που δέχτηκα και παρουσίασα συγκεκριμένες προγραμματικές προτάσεις», σημειώνει ο κ. Δούκας. Η αντίδραση των συνεργατών του Ανδρουλάκη, κατά την άποψη του κ. Δούκα, δείχνει ότι οι προτάσεις του προκάλεσαν ανησυχία.

Ο Χάρης Δούκας καλεί τον Νίκο Ανδρουλάκη να πάρει θέση σε όλη αυτή την κατάσταση και προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που δεν αναλάβει δράση, θα είναι συνυπεύθυνος. «Το δηλητήριο πρέπει να σταματήσει, εδώ και τώρα, γιατί υπονομεύει την αναγκαία ενότητα του ΠΑΣΟΚ», τονίζει.

«Όσο αφορά εμένα, θα συνεχίσω τον αγώνα μου μαζί με τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες για την προοπτική νίκης του ΠΑΣΟΚ και της δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να καταφεύγω σε παρόμοιες τακτικές», καταλήγει.

Πηγή: naftemporiki.gr