Αντεπίθεση Σπίρτζη κατά των ισχυρισμών για την υποψηφιότητα Κασσελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ

Αντεπίθεση Σπίρτζη κατά των ισχυρισμών για την υποψηφιότητα Κασσελάκη στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αντέκρουσε τις φήμες περί προσπάθειας αποκλεισμού της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη από τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε ότι η απαίτηση του κόμματος για λευκό ποινικό μητρώο και δήλωση πόθεν έσχες δεν συνιστά αποκλεισμό. Σύμφωνα με τον ίδιο, η Πολιτική Γραμματεία συζήτησε τα αυτονόητα, υπογραμμίζοντας την ανάγκη σεβασμού στο καταστατικό του κόμματος.

Ο πρώην υπουργός δεν ανησυχεί για τη δημοφιλία του κ. Κασσελάκη, η οποία φαίνεται να ξεπερνά αυτήν του Αλέξη Τσίπρα, αλλά για την πτώση και την εσωστρέφεια του ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι η στάση του Κασσελάκη έχει απομακρύνει ψηφοφόρους από το κόμμα, καθώς αποδεικνύει ότι στην ουσία τον ενδιαφέρει περισσότερο η καρέκλα παρά το κόμμα.

Σημείωσε επίσης ότι η κατάσταση που βιώνουμε αυτή τη στιγμή είναι «σαν μια κακή κωμωδία». Υποστήριξε πως ένας πρόεδρος που δεν αποδέχεται την κριτική και τη μομφή από τη δική του Κεντρική Επιτροπή δεν μπορεί να ελπίζει σε μια δημιουργική συνεργασία. Εκφράζοντας την εκτίμηση ότι δεν θα επανεκλεγεί, εξέφρασε τη γνώμη ότι οι διαφορετικές αντιλήψεις εντός του κόμματος δεν είναι συμβατές.

Πηγή: naftemporiki.gr