Αντιπαράθεση λόγω ανάρτησης της Άννας Διαμαντοπούλου και της Νίκης Κεραμέως για την Κάρτα Εργασίας

Αντιπαράθεση λόγω ανάρτησης της Άννας Διαμαντοπούλου και της Νίκης Κεραμέως για την Κάρτα Εργασίας

Μία παράξενη σύμπτωση, σχεδόν ταυτόχρονη, προκάλεσε απορίες καθώς και την αντίδραση της Άννας Διαμαντοπούλου. Οι λογαριασμοί τόσο της υποψηφίας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ όσο και της υπουργού Εργασίας Νίκης Κεραμέως δημοσίευσαν την ίδια ανάρτηση σχετικά με την Kάρτα Εργασίας. Η ανάρτηση του λογαριασμού της Διαμαντοπούλου φέρεται να δημοσιεύτηκε πρώτα, και δέκα λεπτά αργότερα εμφανίστηκε στον λογαριασμό της κ. Κεραμέως.

Μόλις η ανάρτηση ανέβηκε, αποσύρθηκε γρήγορα από το λογαριασμό της Διαμαντοπούλου, αλλά οι χρήστες κατάφεραν να την αποθηκεύσουν. Αργότερα, η κ. Διαμαντοπούλου επανήλθε με μια νέα ανάρτηση, στην οποία στρέφει την προσοχή στα social media και εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για την κατάσταση. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Θα βασίσουμε το μέλλον μας σε αναρτήσεις στα social media ή θα το πάρουμε στα χέρια μας; Είναι πέραν από τη φαντασία η δική μου φωτογραφία και το όνομα μου πάνω από ανακοίνωση Υπουργού της Κυβέρνησης. Το λυπηρό είναι ότι αυτή η χυδαιότητα χρησιμοποιείται από δήθεν φίλους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με τη σημερινή δημοσκόπηση».

Η κ. Διαμαντοπούλου ολοκλήρωσε την ανάρτησή της τονίζοντας ότι οι προθέσεις τους είναι ενωτικές και όχι διχαστικές, καθώς προχωρούν προς το Μεγάλο και Κυβερνών ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: newsbomb.gr