Απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη για τα δημοσιεύματα περί νέου κόμματος και δήθεν διασπάσεων στο ΣΥΡΙΖΑ

Απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη για τα δημοσιεύματα περί νέου κόμματος και δήθεν διασπάσεων στο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν τη δήθεν προσπάθειά του να δημιουργήσει νέο κόμμα. «Αν ήθελα να κάνω νέο κόμμα, το timing ήταν ο παράνομος αποκλεισμός της υποψηφιότητάς μου», υποστηρίζει, χαρακτηρίζοντας τα δημοσιεύματα αυτά «λάσπη».

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης σημειώνει: «Επειδή υπάρχουν δημοσιεύματα καθόλου αθώα, δηλώνω ξεκάθαρα: Να ‘εξαϋλώσω τον ΣΥΡΙΖΑ στο 0,5%’ δεν θα μπορούσα και να ήθελα, το κάνουν με τεράστια επιτυχία οι άνθρωποι που έχουν καταλάβει το τιμόνι του κόμματος, έχοντας αναλάβει αυτή την εργολαβία. Η μάχη πλέον δεν είναι προσωπική. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Επιπλέον, περιγράφει τις κατηγορίες σχετικά με την ανάγκη εύρεσης 15 εκατομμυρίων ευρώ για την ίδρυση νέου κόμματος ως «αστειότητες», τονίζοντας ότι πολεμάει κατά της ΝΔ και του μαύρου χρήματος στην πολιτική. «Βλέπουν ότι η κοινωνία τους καταδικάζει. Μην πιστεύετε τη λάσπη τους».

Πηγές από το περιβάλλον του Κασσελάκη σχολίασαν ότι στηρίζεται η συζήτηση για δήθεν σχέδιο διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ και πως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν αξίζουν ούτε διάψευσης». Επιπλέον, αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης διαρκώς περιοδεύει σε ολόκληρη την Ελλάδα με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να διατηρήσει την ενότητα του κόμματος και τονίζουν την αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και τον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: naftemporiki.gr