Διαμάχες και προκλήσεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαμάχες και προκλήσεις στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Σωκράτης Φάμελλος αναφέρθηκε σε μια δύσκολη φάση της κομματικής ζωής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής, η οποία εν μέσω εντάσεων περιλάμβανε αιτήματα διαγραφής και αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη. «Είναι αντικομματική στάση να δηλώνει κάποιος ότι δεν είναι εδώ, και μάλιστα μπροστά στις κάμερες», τόνισε, αναφερόμενος στη στάση μελών της ΚΕ που σχετίζονται με τον Κασσελάκη.

«Αυτή τη στιγμή θίγεται η ιστορία και η λειτουργία του κόμματος», συμπλήρωσε, εννοώντας ότι οι πράξεις ορισμένων μελών υπονομεύουν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. «Δηλώθηκαν δημόσια τις προάλλες όλες αυτές οι ενέργειες, άρα υπήρχε συντονισμός, κάτι που αναιρεί τις υποκρισίες προηγούμενων δηλώσεων», είπε συγκεκριμένα.

Ο Φάμελλος καυτηρίασε τον κίνδυνο ενός «παράλληλου σχεδίου υπονόμευσης του ΣΥΡΙΖΑ», το οποίο επηρεάζει τα συμφέροντα της κοινωνίας. Επίσης, κατηγόρησε την ηγεσία που προηγήθηκε ότι ακολούθησε πολιτικές πρακτικές που λειτούργησαν εις βάρος του κόμματος.

«Η αλήθεια πρέπει να λέγεται και τα γεγονότα να αναλύονται. Οι αντιπολίτευση που παρατηρείται δεν είναι πολιτική, είναι αντικομματική», ανέφερε. Σχολιάζοντας το εξώδικο του Κασσελάκη, διευκρίνισε ότι «δεν στοχεύει μόνο στο κόμμα, αλλά περιλαμβάνει και απειλές κατά των μελών της ΚΕ».

«Όσοι αδυνατούν να παράγουν πολιτική, επιδοθούν σε τοξικότητα και αντιθέσεις», είπε κλείνοντας, αποτυπώνοντας την απογοήτευση του για την κατάσταση.

Πηγή: naftemporiki.gr