Διεργασίες και συνεργασίες εν όψει του β γύρου εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Διεργασίες και συνεργασίες εν όψει του β γύρου εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Εν αυξημένη δραστηριότητα προετοιμάζονται για τον β’ γύρο των εκλογών στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι υποψήφιοι Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στοχεύουν στην εξεύρεση συμμάχων που θα τους δώσουν το πλεονέκτημα στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής. Σήμερα, οι δύο υποψήφιοι πρόκειται να συναντηθούν κατ’ ιδίαν με την Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία τερμάτισε τέταρτη στον πρώτο γύρο. Η κ. Διαμαντοπούλου θα συναντηθεί με τον Χάρη Δούκα στις 12:00 και με τον Νίκο Ανδρουλάκη στις 13:30.

Η πρώην υπουργός, η οποία επήλθε στο εκλογικό κομμάτι με 58.809 ψήφους (ποσοστό 19,52%), είχε αναφέρει στις δηλώσεις της για το αποτέλεσμα: «Την επόμενη μέρα θα είμαστε ενωμένοι και θα δουλέψουμε όλοι μαζί για το ΠΑΣΟΚ», διατηρώντας ουδέτερη στάση σχετικά με τις υποψηφιότητες.

Ταυτόχρονα, εντείνονται οι διαβουλεύσεις για την τηλεμαχία μεταξύ των δύο υποψηφίων, καθώς η ημερομηνία διεξαγωγής της παραμένει αβέβαιη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι εκπρόσωποι των κ. Ανδρουλάκη και Δούκα συμφώνησαν για το πλαίσιο του debate, το οποίο θα είναι επταθεματικό, ακολουθώντας το προηγούμενο πρότυπο, με έμφαση σε ζητήματα όπως η ακρίβεια και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Η ημέρα διεξαγωγής του debate αναμένεται να επιβεβαιωθεί σε νέα συνάντηση σήμερα, καθώς οι προθεσμίες πιέζουν όσο πλησιάζουν οι κάλπες.

Πηγή: naftemporiki.gr