Δημήτρης Παπανώτας Ανοιχτός σε Υποψηφιότητα για την Αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας Ανοιχτός σε Υποψηφιότητα για την Αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος είχε αρχικά επιλεγεί ως υποψήφιος στην ευρωκάλπη του ΣΥΡΙΖΑ τον προηγούμενο Ιούνιο, εξέφρασε την πρόθεσή του να εξετάσει το ενδεχόμενο υποψηφιότητας για την αρχηγία του κόμματος. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Talk989, αναφέρθηκε σε μια έλλειψη υποψηφίων που θα μπορούσαν να επαναφέρουν τη συνοχή στο κόμμα: «Να σου πω το σκέφτομαι, ξέρεις γιατί, γιατί δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο ο οποίος θα μπορούσε να το συμμαζέψει».

Ο Παπανώτας επεσήμανε ότι θα αξιολογήσει τις υποψηφιότητες που θα προταθούν και αν δεν θεωρήσει κανέναν ικανό να γίνει ο ενωτικός κρίκος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, τότε είναι πιθανό να διεκδικήσει τη θέση. «Εγώ αν θες να σου απαντήσω σοβαρά, θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανένας από όλους αυτούς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για να ενωθούν όλοι οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω και εγώ υποψηφιότητα», δήλωσε.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το προηγούμενο Απρίλιο, ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να αποκλείσει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο, μετά από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν παλαιότερες δηλώσεις του δημοσιογράφου σχετικά με τη γυναίκα στην Ελλάδα και την ΕΕ.

Πηγή: newsbomb.gr