Δυσκολίες και αντιφάσεις στην πρωτοβουλία Πολάκη για συνάντηση υποψηφίων

Δυσκολίες και αντιφάσεις στην πρωτοβουλία Πολάκη για συνάντηση υποψηφίων

Δηλώνοντας πως θα συμμετάσχει στην αυριανή συνάντηση, ο Στέφανος Κασσελάκης επισημαίνει ταυτόχρονα ότι αποδέχεται την πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη, αλλά και ότι δεν θα αποσύρει το εξώδικο που έχει στείλει στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή. Στην ανάρτησή του, καταθέτει μια σειρά από δηλώσεις, προκειμένου να υπερασπιστεί τη θέση του, αναφέροντας: «Δε θέλησα να διαγράψω υποψήφιο πρόεδρο. Δε διέρρευσα δεδομένα υποψήφιου προέδρου. Δεν ανέβαλα το συνέδριο. Δεν ανέβαλα τις εκλογές για ΚΕ. Τήρησα και τηρώ την ομαλότητα από την πρώτη στιγμή».

Η στάση του έχει προκαλέσει ανησυχία στον Παύλο Πολάκη, ο οποίος πρωτοστάτησε στην προσέγγιση αυτή. Η τοποθέτηση του Κασσελάκη ενισχύει, επίσης, τους υποστηρικτές της διαγραφής του στην ερχόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

Αυτό προσθέτει έναν ακόμη παράγοντα δυσκολίας για τον Πολάκη, αφού οι υπόλοιποι υποψήφιοι απαιτούν την απόσυρση του εξωδίκου ως προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στη συνάντηση. Ο Κασσελάκης, όμως, επιμένει στην απόφασή του να παραμείνει ενεργός και παρών στην αυριανή συνάντηση, ελπίζοντας ότι οι καλές προθέσεις θα παραμείνουν ειλικρινείς από όλους.

Πηγή: naftemporiki.gr