Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Μάχη για την Υγεσία και την Αναγέννηση

Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής Μάχη για την Υγεσία και την Αναγέννηση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εκλογές για την ανάδειξη ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα το πρωί στις 7.00. Μετά από μια εσωκομματική διαδικασία 100 ημερών, οι έξι υποψήφιοι Νίκος Ανδρουλάκης, Χάρης Δούκας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Μιχάλης Κατρίνης και Νάντια Γιαννακοπούλου διεκδικούν την ευκαιρία να συνεχίσουν στον επόμενο γύρο των εκλογών, καθώς οι προβλέψεις υποδεικνύουν ότι η αναμέτρηση θα οδηγήσει σε δεύτερο γύρο.

Μέχρι το μεσημέρι, περισσότερα από 100.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ είχαν συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, γεγονός που προκαλεί αισιοδοξία για την πιθανότητα υπέρβασης του αριθμού των 270.000 ψηφοφόρων που ψήφισαν στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές το 2021. Οι υποψήφιοι έχουν εκφράσει ικανοποίηση για την αυξημένη συμμετοχή και έχουν στείλει μηνύματα ενότητας.

Η μάχη για την αρχηγία αναμένεται να είναι σφιχτή: θα καταφέρει ο Νίκος Ανδρουλάκης να διατηρήσει την εμπιστοσύνη των μελών του ή οι κάλπες θα φέρουν μια νέα ηγεσία; Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά μετά τις 9 το βράδυ, με όλες τις εξελίξεις να καταγράφονται λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr.

Πηγή: naftemporiki.gr