Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Ηγετικά Στελέχη Παρουσιάζουν Όραμα και Προτάσεις

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ Ηγετικά Στελέχη Παρουσιάζουν Όραμα και Προτάσεις

Τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, οι Σωκράτης Φάμελλος, Νίκος Φαραντούρης και Παύλος Πολάκης, εκφράζουν τις απόψεις τους σχετικά με την «επόμενη ημέρα» του κόμματος κατά τη διάρκεια ομιλιών και δηλώσεων στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Σωκράτης Φάμελλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να καταθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία, διευκρινίζοντας ότι θα τηρηθούν όλες οι διαδικασίες, και τόνισε την ανάγκη διατήρησης του ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία. Υπογράμμισε ότι το κόμμα χρειάζεται ενότητα και υπευθυνότητα, προκειμένου να αναλάβει ρόλο σε δύσκολες κοινωνικές συνθήκες.

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε θετικά την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να καταθέσει την υποψηφιότητά του, ενώ αναφέρθηκε στις φωνές που εξέφρασαν ανησυχία για μεθοδεύσεις, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συγκεκριμένες προτάσεις και οράματα. Ο Νίκος Φαραντούρης, από την πλευρά του, κατέθεσε την υποψηφιότητά του συνοδευόμενη από 34 υπογραφές και παρουσίασε ένα πρόγραμμα 10 σημείων που αποσκοπεί στην ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος τοποθετήθηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι η τοξικότητα συνδέεται άμεσα με το όνομά του και επικρίνοντας τις προσβλητικές αναφορές που είχε κάνει. Η Ράνια Σβίγκου υπογράμμισε την επιτακτική ανάγκη να δοθεί ελπίδα και προοπτική στους πολίτες, σημειώνοντας ότι η κατάσταση στην Ελλάδα απαιτεί σοβαρές προτάσεις. Ο Νίκος Παππάς κάλεσε τους υποψηφίους να επικεντρωθούν στην ένωση του κόμματος και τη δημιουργία μιας ισχυρής προοδευτικής συμμαχίας.

Εν μέσω ανησυχιών και διαφωνιών, η Κεντρική Επιτροπή είναι ένα βήμα για να καταγραφούν οι απόψεις και οι τοποθετήσεις των υποψηφίων και να καθοριστούν οι κατευθύνσεις του κόμματος για το μέλλον. Πηγή: naftemporiki.gr