Ενδιαφέρον και προοπτικές για τις υποψηφιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ

Ενδιαφέρον και προοπτικές για τις υποψηφιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράλαμπος Μαμουλάκης, εξέφρασε την άποψη πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τις υποψηφιότητες που κατατίθενται επισήμως στο κόμμα. Σε συνέντευξή του στην εκπομπή Rush Hour, αναφέρθηκε στη διαδικασία που έχει διαρκέσει περίπου ένα χρόνο, λέγοντας ότι φτάνουμε στην ολοκλήρωσή της.

Ερωτηθείς για την ευθύνη σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ότι αυτή δεν μπορεί να αποδοθεί σε ένα μόνο πρόσωπο ή φορέα, αλλά είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε πολλούς ανθρώπους. Τόνισε τη σημασία της συνέπειας και της σύνεσης, ενώ τόνισε πως η τοξικότητα δεν είναι ωφέλιμη.

Πρόσθεσε πως η σοβαρότητα είναι αναγκαία, ειδικά σε μια περίοδο όπου η κυβέρνηση φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και φθορά. Διατύπωσε συγκεκριμένα την εικόνα της Νέας Δημοκρατίας στο κοινοβούλιο, την οποία χαρακτήρισε αδιανόητη για κυβερνών κόμμα.

Ο κ. Μαμουλάκης σημείωσε επίσης ότι οι υποψήφιοι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τη δυνατότητα να επιλεγούν από τον κόσμο του κόμματος. Αξιολόγησε τον Στέφανο Κασσελάκη και άλλες προσωπικότητες, όπως τον Σωκράτη Φάμελλο, τονίζοντας την αξία τους και την προσφορά τους στο κόμμα.»

Πηγή: naftemporiki.gr