Εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Εορταστική εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί σήμερα Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στις 20:00, στην εκδήλωση «Πάμε Ρηγίλλης» για την επέτειο των 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στην οδό Ρηγίλλης, όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην επικείμενη εκδήλωση, τονίζοντας τη σημασία της συνάντησης με φίλους και παλιούς αγωνιστές. «Θα είναι μια ωραία ευκαιρία να γιορτάσουμε αυτή την, νομίζω, πολύ σημαδιακή και ιστορική επέτειο», υπογράμμισε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε επίσης ότι η εκδήλωση αποτελεί ένα βήμα για να τιμήσουν τα 50 χρόνια του κόμματος, προσθέτοντας: «Να θυμίσω, φορώντας και το κομματικό μας καπέλο, ότι την Παρασκευή ‘θα πάμε όλοι Ρηγίλλης’, όπως λέει και το σύνθημά μας».

Στην ομιλία του, ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει για τη συνέχεια της Νέας Δημοκρατίας παρά τους κλυδωνισμούς της μεταπολίτευσης, αναφέροντας ότι το κόμμα παραμένει ισχυρό και επίκαιρο.

Πηγή: naftemporiki.gr