Ερωτήματα για το συνέδριο και τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη

Ερωτήματα για το συνέδριο και τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ από το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη

Το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη εγείρει μια σειρά ερωτημάτων που απαιτούν άμεσες απαντήσεις σχετικά με το επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και τις εσωκομματικές εκλογές, ειδικότερα μετά την πρόσφατη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία βρίσκεται σε μια κρίσιμη φάση, καθώς το συνέδριο έχει ήδη αναβληθεί μία φορά και προγραμματίζεται να διεξαχθεί σε έναν χώρο νυχτερινής διασκέδασης που παραμένει κλειστός εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια.

Αναφορικά με την οργάνωση του συνεδρίου, το επιτελείο του Στ. Κασσελάκη αναφέρει «σοβαρά ερωτήματα», περιλαμβάνοντας: «Ποιες συγκεκριμένες ενέργειες έχουν γίνει για την εύρεση χώρου διεξαγωγής του συνεδρίου και πότε ξεκίνησαν;», «Υπάρχει σύμβαση μίσθωσης του χώρου;», «Ποια εταιρεία διαχειρίζεται τη διαδικασία των εκλογών;» και «Γιατί δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η καμπάνια για το συνέδριο;».

Η αξιολόγηση και απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα θεωρείται κρίσιμη για τη διασφάλιση της εμπιστοσύνης και της ενεργής συμμετοχής των μελών του κόμματος, υπογραμμίζει το γραφείο του Στέφανου Κασσελάκη.

Πηγή: naftemporiki.gr