Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ με ενθουσιασμό και προσδοκίες για το μέλλον

Εσωκομματικές εκλογές ΠΑΣΟΚ με ενθουσιασμό και προσδοκίες για το μέλλον

Η αισιοδοξία για την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ από τις εσωκομματικές εκλογές είναι διάχυτη μεταξύ των έξι υποψήφιων για την προεδρία του κόμματος. Από το Κερατσίνι, ο Νίκος Ανδρουλάκης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, δήλωσε: «Πριν 2,5 χρόνια μου εμπιστευτήκατε τις τύχες του Κινήματος. Σήμερα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για τις μάχες που δώσαμε μαζί». Τόνισε ότι σε αυτό το διάστημα κατάφεραν να σπάσουν τις μυλόπετρες του δικομματισμού και να επαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ στο προσκήνιο.

Ο Μιχάλης Κατρίνης εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα, αναφέροντας: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, σε έναν αγώνα ελπιδοφόρο, που ο κόσμος συμμετέχει και θέλει αλλαγή». Ανέφερε ότι το μήνυμα της ρήξης και της ελπίδας έχει ήδη διαδοθεί.

Στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων, ο Χάρης Δούκας κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν: «Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ για να αλλάξουμε τη χώρα», δήλωσε. Προέτρεψε όλους τους δημοκράτες να συμμετάσχουν στις εκλογές.

Από την άλλη, ο Παύλος Γερουλάνος υπογράμμισε ότι η συμμετοχή των πολιτών δίνει μεγάλη δύναμη στο κόμμα: «Η μεγάλη συμμετοχή δίνει νομιμοποίηση στο νέο πρόεδρο». Ευχαρίστησε τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και επισήμανε ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα μέρα για το ΠΑΣΟΚ.

Ακριβώς μετά, η Άννα Διαμαντοπούλου κάλεσε όλους να προσέλθουν στις κάλπες, λέγοντας: «Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, μία ισχυρή Ελλάδα».

Η Νάντια Γιαννακοπούλου, αφού ψήφισε στο Περιστέρι, τόνισε την ανάγκη οι πολίτες να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, αναφέροντας: «Θέλω να καλέσω όλους τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν μαζικά».

Η έμφαση των υποψήφιων στην αύξηση της συμμετοχής και στην ανάγκη των πολιτών να δραστηριοποιηθούν είναι κοινή. Όλοι τους προσβλέπουν σε ένα ΠΑΣΟΚ που θα μπορέσει να είναι η ισχυρή αντιπολίτευση και μελλοντικά, η κυβέρνηση της χώρας.

Πηγή: naftemporiki.gr