Η Άννα Διαμαντοπούλου με βίντεο έκπληξη ενισχύει την προεκλογική της εκστρατεία

Η Άννα Διαμαντοπούλου με βίντεο έκπληξη ενισχύει την προεκλογική της εκστρατεία

Με ένα βίντεο – έκπληξη, η Άννα Διαμαντοπούλου συνεχίζει την προεκλογική της δραστηριότητα. Στο βίντεο συμμετέχουν οι Σταμάτης Φασουλής, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Γιάννης Μπέζος. Η Άννα τους εξηγεί τη σημασία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να αναπαριστά τον χαρακτήρα της Δήμητρας από τους «Απαράδεκτους», δίνοντας τον ρυθμό.

Οι ηθοποιοί στέλνουν και μηνύματα στήριξης, όπως ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος απαίτησε κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, λέγοντας “Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο”. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κλείνει το βίντεο λέγοντας: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

Στην ανάρτησή της, η Άννα Διαμαντοπούλου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της που βρέθηκε ανάμεσα σε τέτοιο ειδικό βάρος που αφορά την τέχνη και το ταλέντο. Υπογράμμισε την αξία των ωραίων λόγων, της κριτικής ματιάς, των ιδεών, της ειλικρίνειας και του χιούμορ των συμμετεχόντων. Κλείνοντας, η Διαμαντοπούλου ευχήθηκε να δει τους φίλους της να συμμετέχουν στις εκλογές στις 6 Οκτώβρη.

Πηγή: naftemporiki.gr