Η Δέσμευση του Στέφανου Κασσελάκη για τη Μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ

Η Δέσμευση του Στέφανου Κασσελάκη για τη Μεταρρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης, απευθυνόμενος σε στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καστοριά, δήλωσε: «Δεν θα σας προδώσω ποτέ» και υπογράμμισε την πρόθεσή του να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ προς εντονότερη συμμετοχή των μελών. Αναφερόμενος στον σχεδιασμό για το καταστατικό συνέδριο, είπε ότι υποτίθεται ότι θα είχε ολοκληρωθεί πριν δύο Σαββατοκύριακα, φέρνοντας σημαντικές αλλαγές στο κόμμα.

Ο κ. Κασσελάκης τόνισε τη σημασία της σταδιακής κατάργησης του παραγοντισμού και του φραξιονισμού εντός της παράταξης. «Θα δώσουμε σε εσάς τα εργαλεία για να επιλέγετε τους υποψηφίους σας, είτε ψηφιακά είτε μέσω κάλπης», δήλωσε, υπονοώντας ότι είναι καιρός να επιστρέψει η εξουσία στα μέλη του κόμματος.

«Κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στην πολιτική χωρίς να εξαρτάται από την εύνοια ενός προεδρικού γραφείου», συνέχισε. Παρά την τρέχουσα κατάσταση όπου ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μονοψήφια ποσοστά, ο Κασσελάκης εξέφρασε βεβαιότητα ότι η πιο ανοιχτή πολιτική θα εκδηλώσει θετική ανταπόκριση από την κοινωνία.

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι, αν υπάρχει κάποιος που ακούει τους πολίτες και τους παρέχει μια πλατφόρμα για τη διαμόρφωση πολιτικών λύσεων, τότε η κοινωνία θα το αναγνωρίσει και θα το επιβραβεύσει, ιδίως αν προκειται για προοδευτικές και ρεαλιστικές λύσεις. Ανάμεσα στους παρόντες ήταν η Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Έφη Μιχελάκη, μέλη της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: naftemporiki.gr