Η Πράσινη Ελπίδα για το Μέλλον της Ελλάδας σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Η Πράσινη Ελπίδα για το Μέλλον της Ελλάδας σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη

«Ο κόσμος της παράταξης έχει μνήμη. Τώρα δυόμισι χρόνια πάμε μόνο μπροστά. Γι’ αυτό θέλω να αξιολογήσετε όλες μας τις επιλογές», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τα Χανιά, κατά την έναρξη της περιοδείας του στην Κρήτη. Ο πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να οδηγήσει σε ήττα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Φυσικά ο απλός κόσμος κράτησε το ΠΑΣΟΚ στα δύσκολα και διατήρησε ζωντανό το όνειρο της επαναφοράς του ως κεντρικού πόλου», πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια ένα κόμμα νοσταλγίας και αυτό αποτυπώθηκε». Ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχτηκε κριτική για λάθη που έγιναν, «και επικοινωνιακά και οργανωτικά», αλλά χαρακτήρισε τις θεωρίες περί ανικανότητας αβάσιμες.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές κατά του συνυποψηφίου του Χάρη Δούκα, σημειώνοντας ότι «ωφελημένος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνεχίζει η καθοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να ανεβαίνει». Πρόσθεσε πως χρειαζόταν μια συζήτηση στην Κεντρική Επιτροπή για τα ζητήματα που τον εμπόδισαν στο λεκανοπέδιο Αττικής.

«Τα δύσκολα είναι μπροστά. Αν γίνουν οι προτάσεις μας πρόγραμμα, θα έχουμε λιγότερη ακρίβεια, καλύτερη παιδεία και υγεία και περισσότερη δημοκρατία», τόνισε, υπογραμμίζοντας την αισιοδοξία που προσφέρει το μέλλον του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Ανδρουλάκης ολοκλήρωσε, λέγοντας ότι «αν καταφέραμε η μισή Κρήτη να γίνει πράσινη, θα καταφέρουμε και η μισή Ελλάδα να γίνει πράσινη, κατακτώντας την κορυφή μέσα από το δύσκολο και αντισυμβατικό μονοπάτι σύγκρουσης με τα συμφέροντα που καθηλώνουν την κοινωνία μας».

Πηγή: naftemporiki.gr