Η Πρόταση του Παύλου Γερουλάνου για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και οι Οραματισμοί του για το Μέλλον της Χώρας

Η Πρόταση του Παύλου Γερουλάνου για την Αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ και οι Οραματισμοί του για το Μέλλον της Χώρας

«Η επιλογή για τη νέα ηγεσία έχει μεγάλη ευθύνη, σύντροφοι και συντρόφισσες. Αυτή η ευθύνη δεν αφορά μόνο τους φίλους και γνωστούς, αλλά κυρίως την κοινωνία που μας παρακολουθεί. Η πατρίδα μας περιμένει και η ιστορία μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία. Ζητώ την τιμή και την ευθύνη να ηγηθώ του κοινού μας αγώνα, καλώντας όλους να ενωθούμε και να τον δώσουμε μαζί, μια γροθιά. Είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει».

«Σε ένα κόμμα εξουσίας όπως το ΠΑΣΟΚ, είναι πρωταρχικής σημασίας να ξέρεις τι θα κάνεις τη Δευτέρα, αμέσως μετά την εκλογή στην αρχηγία. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, θα έρθουμε αντιμέτωποι με επικές μάχες: με την κυβέρνηση, με τα προβλήματα και για να πείσουμε τον κόσμο ότι είμαστε δίπλα του. Όπου κι αν γίνει η μάχη, ο πρόεδρος πρέπει να είναι παρών. Ο πρόεδρος του κόμματος πρέπει να είναι βουλευτής, για να διασφαλίσει ότι οι αξίες και οι πολιτικές μας θα καθορίσουν τη συμμετοχή στα καθοδηγητικά όργανα».

«Η προοπτική κυβέρνησης για το ΠΑΣΟΚ απαιτεί αλλαγές σε λειτουργία, νοοτροπία και ηγεσία. Συγχρόνως, είναι απαραίτητο να υπάρχει ένα σαφές σχέδιο για ριζικές μεταρρυθμίσεις, που θα το ονομάσουμε “Αναγέννηση”. Ζητώ να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ με ένα πολιτικό σχέδιο που δεν θα περιορίζεται μόνο στη διοίκηση, αλλά θα στοχεύει σε θεμελιώδεις αλλαγές. Έχω μάθει να δημιουργώ ομάδες συνεργασίας, και ως πρόεδρος θα συνεχίσω αυτή την πρακτική, στηρίζοντας οποιονδήποτε θέλει να προσφέρει».

«Αυτά μπορώ να τα εγγυηθώ γιατί δεν με δεσμεύει κανένα εσωκομματικό συμφέρον. Η πρωταρχική μου προτεραιότητα είναι το ΠΑΣΟΚ και το μέλλον της χώρας. Κατά τη διάρκεια της πολιτικής μου πορείας, πάντα έθετα πάνω από όλα την ενότητα και τη συνεργασία. Έχω τη γνώση και την εμπειρία για να οδηγήσω το ΠΑΣΟΚ προς την επιτυχία».

«Τώρα είναι η ώρα για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ. Δεν μπορούμε να αποτύχουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της κοινωνίας. Το κόμμα χρειάζεται σχέδιο, διάθεση συνεργασίας και εμπειρία στη διακυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Γερουλάνος, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενότητας και της συνεργασίας σε κάθε επίπεδο.

Πηγή: newsbomb.gr