Η Σοβαρότητα και η Αξιοπιστία ως Κλειδιά για την Ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ

Η Σοβαρότητα και η Αξιοπιστία ως Κλειδιά για την Ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ

«Για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να βγει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεται, είναι ζωτικής σημασίας να γίνει σοβαρός και αξιόπιστος», δήλωσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος. Αναφέρθηκε στη συρρίκνωση και απαξίωση του κόμματος, γεγονός που οδήγησε στην απόφαση της ΚΕ να αποσύρει την εμπιστοσύνη από τον προηγούμενο πρόεδρο. «Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να ασκήσει πολιτική με σοβαρότητα και να εκπροσωπήσει την κοινωνία», σημείωσε.

Ο κ. Φάμελλος ανέλαβε την ευθύνη να φέρει πίσω τη σοβαρότητα και την ενιαία έκφραση στο κόμμα του, προσθέτοντας ότι η υποψηφιότητά του δεν εκπροσωπεί απλώς μια ομάδα ή ένα ρεύμα. Σε σχέση με την παρούσα κατάσταση, ανέφερε ότι το ερώτημα θα πρέπει να είναι γιατί ο προηγούμενος πρόεδρος επιτίθεται στο κόμμα, τη στιγμή που επιθυμεί να ηγηθεί αυτού.

Σχολίασε επίσης τις επιθέσεις του κ. Κασσελάκη, υπογραμμίζοντας ότι «οι καταγγελίες για διαπλοκή και άλλες ενέργειες δεν συνάδουν με τον ρόλο ενός υποψηφίου προεδρίας». Επέμεινε ότι το κόμμα δεν μπορεί να γίνει θύμα προσωπικών επιδιώξεων.

Στο πλαίσιο του 5ου OLYMPIA FORUM, ο υποψήφιος πρόεδρος τόνισε ότι το διακύβευμα των εκλογών αφορά την ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ, και όχι απλώς ποιος θα αναλάβει την προεδρία. «Η Ελλάδα, με την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει αυτό που της αξίζει. Μόνο τέσσερις τράπεζες και κάποιες εταιρείες ρεύματος έχουν επωφεληθεί, τη στιγμή που οι δήμοι και τα νοικοκυριά υποφέρουν», επισήμανε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αναδείξει και να αντιμετωπίσει αυτές τις αδικίες, καλώντας σε μια συνεργασία του προοδευτικού χώρου που φαίνεται απαραίτητη σήμερα.

Πηγή: naftemporiki.gr