Η Υποψηφιότητα Γερουλάνου για την Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και οι Στρατηγικές του Προτάσεις

Η Υποψηφιότητα Γερουλάνου για την Ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και οι Στρατηγικές του Προτάσεις

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, μίλησε σε συγκέντρωση στου Ζωγράφου για τη σημασία του τριπλό των «σχέδιο, ενότητα, εμπειρία» που χρειάζονται τόσο η Ελλάδα όσο και το κόμμα. Εκφράζοντας τις απόψεις του, τόνισε ότι ο νέος πρόεδρος πρέπει να διασφαλίσει την ενότητα του Κινήματος και να είναι συνεχώς παρών, ιδίως στη Βουλή, για να μην αφήνει ανενόχλητο τον Μητσοτάκη.

«Η απουσία του Προέδρου από τη Βουλή έχει κοστίσει», σημείωσε ο κ. Γερουλάνος, αναφερόμενος και στις επιπτώσεις που είχε αυτό και στον ΣΥΡΙΖΑ. Παρουσίασε το δίλημμα αν θα κοιτάξουμε την πραγματικότητα ή αν θα παραμείνουμε σε άγνοια αφήνοντας τον αντίπαλο να δράσει ανενόχλητος. Επιπλέον, δήλωσε την ελπίδα του να μην δει ξανά το ΠΑΣΟΚ να χάνει τη δυναμική του μετά από εκλογή νέου προεδρεύοντος, αν η ηγεσία αποδειχθεί απών από κρίσιμες διαδικασίες.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε ένα σποτ από την ανοιχτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους που άκουσαν τις προτάσεις των υποψηφίων προεδρίας. «Πολιτική με γωνίες, ενότητα, πολιτισμός. Μπορούμε», επεσήμανε, τονίζοντας ότι η ημέρα αυτή ήταν μια ανάταση για το ΠΑΣΟΚ.

Σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν ενόψει των εσωκομματικών εκλογών, ο κ. Γερουλάνος είπε πως οι ανησυχίες των πολιτών σχετικά με αυτές είναι κατανοητές, αλλά επεσήμανε τη σημασία της εμπιστοσύνης σε ανθρώπους που κάνουν τη δουλειά τους σωστά. «Η επιμονή κάποιων να διαμορφώσουν κλίμα τις ημέρες αυτές δεν πρέπει να μας επηρεάζει», ανέφερε, προσθέτοντας sarcastically ότι αν οι δημοσκοπήσεις ήταν αξιόπιστες, ο Λοβέρδος θα ήταν τώρα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και άλλοι θα είχαν διαφορετικούς ρόλους στην πολιτική σκηνή.

Πηγή: naftemporiki.gr