Καταγγελίες Κασσελάκη για απόπειρα αποτροπής εγγραφής στο site της υποψηφιότητάς του

Καταγγελίες Κασσελάκη για απόπειρα αποτροπής εγγραφής στο site της υποψηφιότητάς του

Ο Στέφανος Κασσελάκης εκφράζει τη φωνή του ενόψει της νέας αναταραχής που έχει προκύψει στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναδεικνύονται σενάρια διαγραφής του από το κόμμα. Σε πρόσφατη ανάρτησή του, επικρίνει μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (Κ.Ε.) και καταγγέλλει τις φημολογίες ότι δήθεν μέσω του προσωπικού του ιστότοπου γίνονται εγγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργώντας ένα «κόμμα μέσα στο κόμμα».

Ο ίδιος τονίζει ότι το σύνθημα «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ» είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό και πως το όνομα αυτό είναι η επίσημη ιστοσελίδα της υποψηφιότητάς του. Επιπρόσθετα, θυμίζει ότι το περσινό του site περιλάμβανε φόρμα εγγραφής και συμμετοχής, όπως ακριβώς και το φετινό. Δεδομένα που αποδεικνύουν ότι η κατηγορία περί απατεωνιάς και «υποκλοπής δεδομένων» είναι αστήριχτη.

Σαφώς διαπιστώνει ότι οι τελευταίες εξελίξεις είναι «επικίνδυνες για τη Δημοκρατία στο κόμμα». Σημειώνει ότι η αντίσταση απέναντι στην εκτροπή μπορεί να προέλθει μόνο από το Συνέδριο, το οποίο θεωρεί ως τη μοναδική πραγματική δύναμη. Παράλληλα, κατηγορεί τους αντιπάλους του ότι είναι «σε πανικό» και ότι είναι ικανοί για οτιδήποτε.

Ο κ. Κασσελάκης καλεί τους πολίτες να εγγραφούν στο site του και να συμμετάσχουν στη διαδικασία, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν για τους αντιπροσώπους τους. «Η μόνη μου δύναμη είστε εσείς», καταλήγει, υπογραμμίζοντας ότι η επιστροφή της δημοκρατίας στο κόμμα εξαρτάται από τη συμμετοχή και τη δράση των μελών του.

Πηγή: naftemporiki.gr