Κλήση για Ενότητα και Συμμετοχή από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη

Κλήση για Ενότητα και Συμμετοχή από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη

Κάλεσμα για συμμετοχή στις εκλογές της Κυριακής απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης. Στον ΣΚΑΪ, τόνισε τη σημασία της ενότητας, δηλώνοντας: «Αγκαλιάζω τους πάντες, δεν υπάρχει 80%-20% ή 70%-30%. Υπάρχει 100% ενότητα. Είναι προφανές ότι όλοι θα έχουν ενεργό ρόλο στο ΠΑΣΟΚ, και οι υποψήφιοι, αλλά και αυτοί που έχουν προσφέρει πολλά στην αναδιάταξη της παράταξης».

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη ωριμότητας και στρατηγικής σκέψης στη νέα εποχή που ανοίγεται, σημειώνοντας την προϋπόθεση για αξιοπιστία και σταθερότητα: «Το μεγαλύτερο στοίχημα που έχω να πετύχω, είναι η κοινωνική αξιοπιστία». Στο πλαίσιο αυτό, επανέλαβε τη θέση του ότι η Νέα Δημοκρατία βυθίζεται στην αναξιοπιστία και υπογράμμισε την ανάγκη για διορθωτικές κινήσεις εντός του ΠΑΣΟΚ.

Αναφορικά με τις αλλαγές που προγραμματίζει για την παράταξη, ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε την ανάγκη για ταχύτατη δράση σε τομείς όπως η Αυτοδιοίκηση και η εκπροσώπηση των εργαζομένων. «Πρέπει να δημιουργήσουμε από τα κάτω τις συνθήκες μίας πολιτικής συζήτησης για να γίνουν κοινωνοί των θέσεών μας ακόμη περισσότεροι», δήλωσε, προσθέτοντας ότι το πρόγραμμα του κόμματος θα εξελιχθεί μέσω ενός πολιτικού και οργανωτικού συνεδρίου για την επιδίωξη πολιτικής επάρκειας και αμφίπλευρης διεύρυνσης.

Αξιολογώντας το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι το κόμμα έχει επιστρέψει ως αυτόνομος πόλος στο πολιτικό σύστημα, με την ψήφο του κόσμου να δείχνει την ανάγκη για αλλαγές. «Ο κόσμος θα κάνει επιλογή συνέχειας με διορθωτικές κινήσεις», ανέφερε.

Κλείνοντας, κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στις επερχόμενες εκλογές, επισημαίνοντας ότι η μεγάλη συμμετοχή θα προσφέρει δύναμη και χαρά στο κόμμα. Εξήγησε ότι όσοι ψήφισαν στον πρώτο γύρο θα μπορούν να ψηφίσουν χωρίς κανένα κόστος και όπου επιθυμούν.

Πηγή: naftemporiki.gr