Μιχάλης Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται μια νέα μεγάλη παράταξη για να αντιμετωπίσει τα συμφέροντα

Μιχάλης Κατρίνης: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται μια νέα μεγάλη παράταξη για να αντιμετωπίσει τα συμφέροντα

Ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε στην κρίσιμη ευκαιρία που έχει το ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή. Τόνισε πως είναι αδήριτη ανάγκη να δημιουργηθεί μια Μεγάλη Παράταξη που θα προέλθει από πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ και θα απευθύνεται σε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας.

Με έμφαση, υπογράμμισε ότι δεν μπορεί να διατηρηθεί το πολιτικό σκηνικό του ενάμιση κόμματος, το οποίο εξυπηρετεί την πολιτική κυριαρχία του κ. Μητσοτάκη. Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σημείωσε ότι οι απόψεις του ενδέχεται να ενοχλούν, ωστόσο η ανάγκη για αλλαγή είναι επιτακτική.

Σχολίασε τη λειτουργία μηχανισμών που στοχεύουν στην απαξίωση της προσπάθειάς του, καθώς η ανάπτυξη μιας ισχυρής Μεγάλης Παράταξης ενδέχεται να αποτελεί απειλή για μεγάλα συμφέροντα. «Ευτυχώς, στις 6 Οκτωβρίου θα αποφασίσουν οι πολίτες και όχι τα συμφέροντα» ανέφερε, τονίζοντας ότι οι επιλογές πρέπει να ανήκουν στους πολίτες και όχι σε εξωθεσμικά κέντρα.

Ο κ. Κατρίνης επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα, απορρίπτοντας την πολιτική των πριγκίπων και των τζακιών. Επίσης, τόνισε ότι υπάρχουν συμφέροντα που θέλουν την Ελλάδα να ελέγχεται από λίγες μεγάλες επιχειρήσεις και προειδοποίησε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συγκρουστεί με αυτές τις αντιλήψεις, αλλιώς θα εγκλωβιστεί σε μικρομεσαία ρόλο.

«Δεν σκοπεύω να αφομοιωθώ», δήλωσε καταληκτικά αναφορικά με τις προσδοκίες όσων επιθυμούν ένα ΠΑΣΟΚ που θα υπηρετεί τα συμφέροντα του κ. Μητσοτάκη. Ζήτησε στήριξη από εκείνους που επιθυμούν ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα πρωτοστατήσει στη δημιουργία μιας Μεγάλης Παράταξης.

Πηγή: newsbomb.gr