Μήνυμα των Πολιτών για Σαφέστερες Πολιτικές από την Κυβέρνηση

Μήνυμα των Πολιτών για Σαφέστερες Πολιτικές από την Κυβέρνηση

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεόδωρος Καράογλου, μιλώντας στην εκπομπή Rush Hour, δήλωσε ότι η κοινωνία αναζητά σαφείς απαντήσεις από την κυβέρνηση και ότι η ανάγκη να γίνουν βήματα προς την κατεύθυνση αυτή είναι επιτακτική. «Η κοινωνία θέλει απαντήσεις και οφείλουμε να τις δώσουμε. Να κάνουμε το καλύτερο. Να είμαστε πιο σκληροί και πιο αποφασιστικοί όπου χρειάζεται», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Καράογλου, το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες ευρωεκλογές είναι ίδιο και ξεκάθαρο: «Θέλουν πολιτικές οι οποίες θα λύνουν τα προβλήματά τους. Είναι προφανές ότι οι πολίτες έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Αν κάποιος δεν το άκουσε τότε κάτι δεν πάει καλά», τόνισε.

Αναφερόμενος στη γενικότερη πολιτική κατάσταση, επεσήμανε ότι η Ευρώπη στρέφεται προς τα δεξιά, κάτι που εγείρει ερωτήματα για την κατάσταση στο κέντρο της ελληνικής πολιτικής σκηνής: «Δεν μπορώ να καταλάβω πού βρίσκουμε το πρόβλημα αυτό».

Με έμφαση στη δέσμευση της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην επίλυση των προκλήσεων, ο βουλευτής υποστήριξε: «Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο αποφασιστικοί σε κάποια πράγματα». «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», συμπλήρωσε σχετικά με την ανάγκη για άμεσες δράσεις.

Τέλος, αναφέρθηκε στα «κόκκινα δάνεια» και τη διαδικασία που ακολούθησε, τονίζοντας τη σημασία της σταθερής στήριξης της κυβερνητικής πολιτικής. Πηγή: naftemporiki.gr