Σφοδρή Πολιτική Αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη στο Επίκεντρο

Σφοδρή Πολιτική Αντιπαράθεση στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη στο Επίκεντρο

Συνεχίζεται η έντονη αντιπαράθεση εντός του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στελέχη της πλειοψηφίας του κόμματος επιτίθενται σφοδρά κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα, υποστηρίζουν ότι ο Κασσελάκης επιδιώκει την εκκαθάριση του ΣΥΡΙΖΑ και έχει ενοικιάσει γραφεία 1.500 τ.μ., γεγονός που σύμφωνα με αυτούς επιβεβαιώνει τις κατηγορίες για προθέσεις διάλυσης του κόμματος προς όφελος της ΝΔ. «Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από την ίδρυση του κόμματος του Κασσελάκη και τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να έχει στην υποστήριξη της ΝΔ», επισημαίνουν τα στελέχη.

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Κασσελάκης απευθύνει ερώτημα μέσω των κοινωνικών δικτύων στα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζοντας την απορία του για το γιατί δεν τον αφήνουν να χάσει, αναφερόμενος στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να τον αποκλείσει από τη διαδικασία εκλογής ηγεσίας. «Δε μπορούμε να αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει με αποφάσεις που λαμβάνονται κλειστά», τονίζει.

«Εσείς θα αποφασίσετε αν θέλετε να υπάρξει άρση εμπιστοσύνης στην προεδρία μου. Αν ακυρώσετε την απόφαση της ΚΕ, θα πάω σε εκλογές για αναβάπτιση από τη βάση», δηλώνει ο Κασσελάκης, προσκαλώντας τα μέλη του κόμματος να συμμετάσχουν ενεργά και να στηρίξουν την προσπάθειά του για τον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας ότι έρχεται η ενότητα στη βάση και νέοι αιρετοί θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι επιθυμεί να διασφαλίσει τη δημοκρατία εντός του κόμματος και να αποφευχθεί η απογοήτευση των μελών. «Αυτό δεν είναι δημοκρατία, είναι σημαδεμένη τράπουλα», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Πηγή: naftemporiki.gr