Στέφανος Κασσελάκης Έτοιμος να Επαναδιεκδικήσει την Ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης Έτοιμος να Επαναδιεκδικήσει την Ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης πλησιάζει στην ανακοίνωση των αποφάσεών του σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι ενδείξεις δείχνουν ότι είναι έτοιμος να επαναδιεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Σε πρόσφατη συνάντηση με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνιούν για το μέλλον του κόμματος». Αυτή η δήλωση ερμηνεύεται ως προάγγελος της υποψηφιότητάς του.

Στο μεταξύ, αύριο, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεδριάσει ξανά για να καταθέσει την τελική εισήγησή της προς την Κεντρική Επιτροπή, εν μέσω της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει σχετικά με τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ο Παύλος Πολάκης έχει δηλώσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος, ενώ ο Νικόλας Φαραντούρης εξετάζει σοβαρά την πιθανή υποψηφιότητά του. Επιπλέον, οι Σ. Φάμελλος, Ν. Παππάς και Ρ. Δούρου αναμένονται να ανακοινώσουν τις αποφάσεις τους, ενώ η Όλγα Γεροβασίλη δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να υποβάλει υποψηφιότητα, όπως ανέφερε σε πρόσφατες τηλεοπτικές δηλώσεις.

Πηγή: naftemporiki.gr