Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη ενόψει του debate για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη ενόψει του debate για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, προετοιμάζεται για το debate που θα διεξαχθεί απόψε. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζει ότι το debate θα είναι «ένα βήμα προς τα εμπρός».

Ο κ. Ανδρουλάκης τονίζει ότι από την αρχή είχε ως κύριο στόχο την ενότητα μέσω μιας διαδικασίας εκλογής στη βάση του πολιτικού πολιτισμού και της ευπρέπειας. Σύμφωνα με τον ίδιο, αυστηρός σεβασμός στην ιστορία και τις αρχές της παράταξης είναι θεμελιώδους σημασίας.

Ανέφερε ότι το debate ολοκληρώνει ένα ακόμη στάδιο του οδικού χάρτη που παρουσίασε στις 30 Ιουνίου, όταν ανακοίνωσε τις εσωκομματικές εκλογές για τις 6 και 13 Οκτωβρίου. Σημείωσε ότι έως τώρα οι προσπάθειες έχουν αποδώσει καρπούς, επισημαίνοντας την επιτυχία του εορτασμού των 50 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την παρουσίαση των υποψηφίων.

Η τηλεοπτική συζήτηση θα γίνει στις 21:00 στο ERTNEWS, προσφέροντας την ευκαιρία στο κοινό να ακούσει τους υποψήφιους, να κρίνει και να συγκρίνει τις απόψεις τους. Ο κ. Ανδρουλάκης κλείνει την ανάρτησή του καλώντας το κοινό να συνεχίσει μαζί τους στην πορεία αυτή.

Πηγή: naftemporiki.gr