Απελευθερωτικό Πάρτι στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για την Νέα Σεζόν

Απελευθερωτικό Πάρτι στην Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση για την Νέα Σεζόν

Με τη συμμετοχή αναγνωρίσιμων προσώπων της μουσικής σκηνής, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα ελκυστικό lineup με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο DJ Breakin Moves, γνωστός για την αγάπη του στη northern soul, θα προσφέρει τις επιλογές του, ενώ η Ladele θα ενισχύσει τη βραδιά με τη φρέσκια φωνή της στην ελληνική ραπ. Η Billie Kark θα οργανώσει το δικό της Πάρτι, και θα ακολουθήσει η ανερχόμενη K.atou που είναι φημισμένη στην ελληνική house και techno σκηνή. Το hip-hop δίδυμο Joker/Two-Face θα προσφέρει μια δυναμική εμφάνιση, και η Αυστραλιανή DJ HAAi θα κλείσει τη βραδιά με την εκρηκτική τέκνο της.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με ένα απελευθερωτικό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου από τις 18:00 έως τις 00:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αναμένοντας να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία, το πάρτι θα ξεκινήσει με ένα διασκεδαστικό παιδικό πρόγραμμα προσφοράς του Bobos Arts Festival. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική, χορό, bubbles και πολλές ακόμη εκπλήξεις. Ανάμεσα στις δραστηριότητες θα υπάρχουν DJ set με μουσικές για όλη την οικογένεια από το Bobos Family Radio, διαδραστικό χορευτικό δρώμενο από την ομάδα Art can Act, ένα εντυπωσιακό bubble show από τους Kokoika και περιφερόμενο δρώμενο από τους Μαριονέτες Τζίκας.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Ωνάση.

Πηγή: newsbomb.gr