Έκθεση Χρωμάτων της Γεωργιάνας Νταλάρα στη Βυτίνα Αρκαδίας

Έκθεση Χρωμάτων της Γεωργιάνας Νταλάρα στη Βυτίνα Αρκαδίας

Στο art shop του Κόκκινου Γάιδαρου στη Βυτίνα Αρκαδίας, φιλοξενείται η έκθεση της Γεωργιάννας Νταλάρα με τίτλο «Χρώματα». Η έκθεση περιλαμβάνει 10 έργα διαστάσεων 70×100, ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο σε χαρτί, καθώς και μικρότερα έργα, και θα διαρκέσει έως τις 15 Νοεμβρίου.

Η δημιουργική αυτή προσέγγιση αναδεικνύει τα έργα ως ένα χορευτικό παζλ, όπου οι ζωγραφιές λειτουργούν τόσο αυτόνομα όσο και στο σύνολό τους. Η τέχνη της Νταλάρα χαρακτηρίζεται από το περίγραμμα που διέπει κάθε έργο, το οποίο παραμένει αναλλοίωτο και εξελίσσεται μέχρι την ολοκλήρωση της σύνθεσης. Μετά από αυτήν την διαδικασία, συνήθως προστίθενται χρώματα που εμπλουτίζουν την ποιότητα της κάθε δημιουργίας.

Η Γεωργιάννα Νταλάρα έχει σπουδάσει Θέατρο και Λογοτεχνία, και διδάσκει Γιόγκα, ενώ εργάζεται ως εικαστικός. Τα έργα της, που περιλαμβάνουν πίνακες αλλά και ζωγραφισμένα ρούχα και αντικείμενα, προβάλλουν τη σημασία της καθημερινότητας και μας υπενθυμίζουν ότι τα απλά πράγματα μπορούν να εκφράσουν συναισθήματα και αγάπη.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 15 Σεπτεμβρίου 2023 έως τις 15 Νοεμβρίου 2023, με ώρες λειτουργίας το Σαββατοκύριακο από τις 11:00 π.μ. έως τις 10:30 μ.μ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας και τη συνδιοργάνωση με το περιοδικό GR DESIGN.

Πηγή: naftemporiki.gr