Η επιτυχία της ταινίας The Life of Chuck στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Η επιτυχία της ταινίας The Life of Chuck στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο

Η δραματική ταινία «The Life of Chuck», με πρωταγωνιστή τον Τομ Χίντλστον, έχει εντυπωσιάσει κερδίζοντας το βραβείο κοινού στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, γεγονός που αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Μάικ Φλάναγκαν και στο καστ συμμετέχουν οι γνωστοί ηθοποιοί Μαρκ Χάμιλ, Τσιετέλ Ετζιοφόρ, Κάρεν Γκίλαν και Μάθιου Λίλαρντ. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ταινία προβλήθηκε χωρίς να έχει προηγουμένως εξασφαλίσει διανομή.

Η υπόθεση ακολουθεί τη ζωή ενός λογιστή που έχει πάθος με τον χορό, ενώ η δομή της είναι ασυνήθιστη, καθώς χρησιμοποιεί αντίστροφη χρονολογική μέθοδο σε τρεις πράξεις για να αναδείξει το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Μετά την ανακοίνωση της νίκης, ο Στίβεν Κινγκ εξέφρασε τα συγχαρητήριά του μέσω μηνύματος, αποκαλώντας την ταινία “αουτσάιντερ” που κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια. «Είμαι τόσο χαρούμενος για τον Μάικ Φλάναγκαν και την ταλαντούχα ομάδα ηθοποιών του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι στο παρελθόν, ταινίες που έχουν κερδίσει το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ του Τορόντο έχουν λάβει υποψηφιότητα για το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, όπως τα “Green Book”, “La La Land”, “Jojo Rabbit”, “The Fabelmans” και “American Fiction”.

Πηγή: naftemporiki.gr