Η κινηματογραφική προσαρμογή του διάσημου παιχνιδιού The Sims είναι γεγονός

Η κινηματογραφική προσαρμογή του διάσημου παιχνιδιού The Sims είναι γεγονός

Μια νέα ταινία βασισμένη στο δημοφιλές παιχνίδι “The Sims” της Electronic Arts βρίσκεται υπό παραγωγή, όπως ανακοίνωσαν τα Amazon MGM Studios. Η σκηνοθέτρια Κέιτ Χέρον, γνωστή για τη δουλειά της στη σειρά “Loki” του Disney+, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο θα υπογράψουν από κοινού η ίδια και η Μπριόνα Ρέντμαν.

Η LuckyChap, η παραγωγική εταιρεία της Μάργκοτ Ρόμπι, σε συνεργασία με την Vertigo Entertainment, θα είναι υπεύθυνες για την παραγωγή, σε συνδυασμό με την ομάδα του “The Sims” από την Electronic Arts. Οι Χέρον και Ρέντμαν θα έχουν, επιπλέον, ρόλο εκτελεστικών παραγωγών.

Η πρόεδρος της EA Entertainment, Λάουρα Μίλε, δήλωσε ότι “αυτό το νέο κεφάλαιο του ‘The Sims’ θα φέρει τη μαγεία του σε πολλούς νέους θαυμαστές,” υπογραμμίζοντας τη διαχρονική γοητεία του παιχνιδιού, το οποίο έχει καταφέρει να αγγίξει περισσότερους από 500 εκατομμύρια παίκτες τα τελευταία 25 χρόνια.

Η αντιπρόεδρος της EA και γενική διευθύντρια του “The Sims”, Κέιτ Γκόρμαν, τόνισε ότι “θέλουμε μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία ‘Sims’ στη μεγάλη οθόνη” και ανέφερε ότι επιθυμούν να έχουν άριστους συνεργάτες για να δημιουργήσουν κάτι εξίσου εντυπωσιακό με τη ταινία “Barbie”.

Πηγή: naftemporiki.gr