Iron Maiden Σχεδιάζουν Επετειακή Περιοδεία Για Μισό Αιώνας Στη Μουσική Βιομηχανία

Iron Maiden Σχεδιάζουν Επετειακή Περιοδεία Για Μισό Αιώνας Στη Μουσική Βιομηχανία

Οι Iron Maiden, λόγω της συμπλήρωσης 50 χρόνων στην μουσική σκηνή, προγραμματίζουν μία υπερβολικά μεγάλη περιοδεία για το 2025. Με τίτλο «Run For Your Lives tour», θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στις 27 Μαΐου από τη Βουδαπέστη και λίγες μέρες αργότερα θα μεταβούν στην Πράγα. Υπόσχονται ότι η επιλογή των κομματιών θα είναι πολύ ξεχωριστή, εστιάζοντας στα εννέα πρώτα άλμπουμ τους.

Στη συνέχεια, η περιοδεία θα συμπεριλάβει πέντε συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, με χώρους όπως το London Stadium, έδρα της West Ham, που είναι και η αγαπημένη ομάδα του ιδρυτή της μπάντας, Στιβ Χάρις. Ο ίδιος δήλωσε: «Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η υποστήριξή μου στη West Ham δεν είναι μυστικό, και ξέρω ότι πολλοί από τους θαυμαστές μας το μοιράζονται αυτό μαζί μου. Όλοι είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο London Stadium στο πλαίσιο της περιοδείας». Ο Χάρις πρόσθεσε ότι η περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι μια μεγάλη γιορτή για όλους.

Για τις συναυλίες στο Λονδίνο και το Δουβλίνο, οι Αμερικανοί ρόκερ «Halestorm» θα είναι οι προσκεκλημένοι, ενώ οι «The Raven Age» θα ανοίξουν όλα τα σόου στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Ο μάνατζερ της μπάντας, Ροντ Σμόλγουντ, δήλωσε: «50 χρόνια Maiden και έχω παρακολουθήσει τα 46 από αυτά! Με πωλήσεις άνω των 100 εκατομμυρίων άλμπουμ και σχεδόν 2500 εμφανίσεις σε 64 χώρες, συνεχίζουμε μπροστά σε αμέτρητα εκατομμύρια θαυμαστές. Όλοι εξακολουθούμε να αγαπάμε κάθε δευτερόλεπτο και θεωρούμε κάθε περιοδεία μια νέα πρόκληση για να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό στους θαυμαστές μας».

Πηγή: naftemporiki.gr