Κίρα Νάιτλι Ντεμπούτο στη Συγγραφή με Παιδικό Βιβλίο Εμπνευσμένο από τις Κόρες της

Κίρα Νάιτλι Ντεμπούτο στη Συγγραφή με Παιδικό Βιβλίο Εμπνευσμένο από τις Κόρες της

Η Κίρα Νάιτλι, η γνωστή Βρετανίδα ηθοποιός, ετοιμάζεται να εισέλθει στον κόσμο της συγγραφής με το παιδικό βιβλίο «I Love You Just The Same». Αυτό το έργο, το οποίο έχει και τη δική της εικονογράφηση, είναι εμπνευσμένο από τις κόρες της και αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού που αντιμετωπίζει τις αλλαγές που φέρνει η άφιξη ενός νέου μέλους στην οικογένεια. Μέσα από 80 σελίδες, το βιβλίο θίγει θέματα όπως το άγχος του αποχωρισμού και η ανθεκτικότητα, μεταφέροντας μηνύματα αγάπης καθώς η οικογένεια μεγαλώνει.

Η Νάιτλι περιγράφει το έργο αυτό ως «άκρως προσωπική δημιουργική προσπάθεια», επισημαίνοντας ότι η συνεργασία της με τις εκδόσεις Simon & Schuster ήταν ένα «όνειρο που έγινε πραγματικότητα». Εκφράζει την επιθυμία της οι αναγνώστες να απολαύσουν το βιβλίο όσο εκείνη απόλαυσε τη διαδικασία της δημιουργίας του.

Το παιδικό βιβλίο «I Love You Just The Same» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου 2025. Παράλληλα, η διάσημη ηθοποιός συμμετέχει και στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ «Black Doves», το οποίο έχει ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν από το Netflix. Η ιστορία ακολουθεί την ηρωίδα Helen Webb, μία έξυπνη και αφοσιωμένη σύζυγο και μητέρα που ζει μία διπλή ζωή ως πράκτορας της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας «Black Doves». Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Τζο Μπάρτον και το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Μπεν Γουίσοου, Άντριου Μπάκαν, Τρέισι Ούλμαν, Αντίλ Ακτάρ, Φιν Μπένετ και Ομάρι Ντάγκλας.

Πηγή: naftemporiki.gr