Ο Τάκης Ζαχαράτος Φέρνει Γλύκα και Γιορτή στη Νέα του Παράσταση

Ο Τάκης Ζαχαράτος Φέρνει Γλύκα και Γιορτή στη Νέα του Παράσταση

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι έτοιμος να μας εντυπωσιάσει με την εκθαμβωτική του παράσταση «Sweet Dreams… από κοντά!», η οποία θα πραγματοποιηθεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων στο Embassy Theater από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. Ο αγαπητός showman, γεμάτος ενθουσιασμό, ετοιμάζει μια μοναδική εμπειρία γεμάτη γέλιο και μουσική.

Αναφερόμενος στην παράσταση, ο Τάκης εκδηλώνει τη βαθιά του αγάπη για αυτήν: «Είναι μια παράσταση όλο γλύκα, σκοπός της είναι να μας γλυκάνει λίγο και να ξανασυναντηθούμε, να μοιραστούμε χαρά και γέλιο». Υπογραμμίζει την ανάγκη που έχει σήμερα ο κόσμος να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να επανασυνδεθεί με τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής.

Η μεταμόρφωση, αναφέρει ο Τάκης, αποτελεί γι’ αυτόν ένα είδος «ταξιδιού» που του επιτρέπει να εξερευνά νέες προσωπικότητες. Μας μιλάει για τη σπουδαία θέση των καθημερινών ανθρώπων ως «πρωταγωνιστές» και την έμπνευση που αντλεί από αυτούς, καθώς και από γνωστά πρόσωπα της πολιτικής και της τηλεόρασης, οι οποίοι τον παροτρύνουν να βουτήξει σε καινούργια μονοπάτια.

Στη διάρκεια της συζήτησης, ο καλλιτέχνης εξετάζει τις στιγμές που του έχουν μείνει αξέχαστες, ιδιαίτερα τις συνεργασίες του με μεγάλες προσωπικότητες όπως η Ειρήνη Παππά και η Μαρινέλλα, που αποτελούν ορόσημα στην καριέρα του.

Αναφορικά με την τέχνη του να διασκεδάζει το κοινό, ο Τάκης τονίζει τη σημασία της αγάπης του για αυτό που κάνει. «Πρέπει να είσαι ερωτευμένος με τη δουλειά σου και να μοιράζεις χαρά», δηλώνει, προσδιορίζοντας τη σχέση του με το κοινό ως μια γιορτή στο σαλόνι του σπιτιού του.

Κλείνοντας, μοιράζεται τη σκέψη του για το μέλλον: «Όταν ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος της παράστασης, θα σκεφτώ για τα επόμενα με πολλή αγάπη». Αναμένει λοιπόν να υποδεχθεί το κοινό του στην παράσταση και να μοιραστεί μαζί του μια υπέροχη εμπειρία διασκέδασης και δημιουργικότητας.

Πηγή: naftemporiki.gr