Τρίτη στάση για το φεστιβάλ υπαίθριων προβολών Θairος, που διοργανώνει για 5η χρονιά η κινηματογραφική λέσχη Αιγίου με την υποστήριξη του διακρατικoύ προγράμματος Interreg V-A Greece-Italy 2014-2020 με τίτλο FAME ROAD και σε συνδιοργάνωση με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αιγιάλειας.

Την Τρίτη 20 Ιουλίου και ώρα 21:30, στην παραλία Διγελιωτίκων, θα προβληθεί η ταινία «Πώς Να Κλέψετε Ένα Εκατομμύριο Δολάρια » με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πληροφορίες ταινίας:

Ο Σάιμον Ντέρμοτ, κλέφτης στο επάγγελμα, «πιάστηκε» από την Νικόλ Μπονέ ενώ είχε μπει στο σπίτι της προκειμένου να κλέψει έναν πλαστό πίνακα. Η Μπονέ, από τη μεριά της, είναι κόρη ενός ιδιοφυούς απατεώνα έργων τέχνης. Το κεντρικό θέμα, εν τέλει καταλήγει να γίνει η από κοινού ανάκτηση ενός πλαστού έργου τέχνης, «φιλοτεχνημένου» από τον παππού της Μπονέ, από ένα γαλλικό μουσείο, πρωτού αποκαλυφθεί η απάτη… Τα φαινόμενα όμως απατούν!

Η Όντρεϊ Χέπμπορν κομψότερη από ποτέ συναντιέται για πρώτη φορά στην οθόνη με τον Πήτερ Ο’Τούλ (Λόρενς της Αραβίας) σε μια ρομαντική κωμωδία για μια πρωτότυπη ληστεία, σκηνοθετημένη από τον βραβευμένο με τρία Όσκαρ, Γουίλιαμ Γουάιλερ.

  • Παραγωγή: Η.Π.Α., 1966 (Έγχρωμο)
  • Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Γουάιλερ
  • Σενάριο: Χάρι Κέρνιτς
  • Μουσική: Τζον Γουίλιαμς
  • Πρωταγωνιστούν: Όντρεϊ Χέπμπορν, Πίτερ Ο’Τουλ, Ιλάι Γουόλακ, Χιου Γκρίφιθ
  • Διάρκεια: 123 λεπτά

Θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, ενώ η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πηγή: patrastimes.gr