«Πράσινο φως» δόθηκε για το αποκαλυπτικό βιβλίο που έγραψε η ανιψιά του Ντόναλντ Τραμπ, μία ημέρα μόλις πριν την κυκλοφορία του. Το βιβλίο περιγράφει ένανΠρόεδρο ο οποίος είναι «ένας κατεστραμμένος άνδρας», με «θανάσιμα ελαττώματα», ο οποίος «απειλεί την παγκόσμια υγεία, την οικονομική ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή» αναφέρει η περιγραφή του βιβλίου, στον ιστότοπο του εκδοτικού οίκου.

Η Μέρι Τραμπ, είναι ελεύθερη να διαθέσει και να συζητήσει για το βιβλίο της σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε χθες ο δικαστής Χαλ Γκρίνγουλντ του Ανώτατου Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

Η Μέρι Τραμπ, είναι κόρη του θανόντος μεγαλύτερου αδελφού του προέδρου Τραμπ, Φρεντ Τραμπ Τζούνιορ. Ο θείος της, Ρόμπερτ Τραμπ, κατέθεσε αγωγή εναντίον της, προκειμένου να εμποδίσει την κυκλοφορία του βιβλίου. Ωστόσο, ο δικαστής Γκρίνγουλντ ανέτρεψε τους περιορισμούς χθες το βράδυ, επιτρέποντας στην Τραμπ να προωθήσει το βιβλίο της. Το βιβλίο έχει τίτλο “Τόσο Πολύ Αλλά Ποτέ Αρκετό: Πώς Η Οικογένειά Μου Δημιούργησε τον Πιο Επικίνδυνο Άνθρωπο στον Κόσμο”. Η Μέρι Τραμπ είναι το πρώτο μέλος της προεδρικής οικογένειας που μιλάει τόσο ανοιχτά για τον πρόεδρο Τραμπ, αλλά και τα πάρε-δώσε εντός του Λευκού Οίκου.

“Τώρα που η αντισυνταγματική διαταγή απαγόρευσης έχει τελικά αρθεί, είμαστε σίγουροι ότι ο Λευκός Οίκος και η Αμερική περιμένουν να ακούσουν τελικά αυτά που η Μέρι έχει να πει,” ανέφερε ο Κρις Μπαστάρντι, ένας εκπρόσωπος της Μέρι Τραμπ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες.

Σε ένα απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει «σήμερα ο Ντόναλντ είναι όπως ήταν όταν ήταν τριών ετών: ανίκανος να μεγαλώσει, να μάθει ή να εξελιχθεί, ανίκανος να ρυθμίσει τα συναισθήματα, να μετριάσει τις απαντήσεις του, ή συνθέσει και να κατανοήσει πληροφορίες». Η Μέρι Τραμπ γράφει επίσης για τον πατέρα του Προέδρου Τραμπ, τον Φρεντ, ο οποίος «του προκαλούσε τρόμο» όπως λέει. «Ο Ντόναλντ υπέφερε από στερήσεις που θα τον σημάδευαν για όλη του την υπόλοιπη ζωή».

Πηγή: CNN, POLITICO

Πηγή: patrastimes.gr