Ηφράση που ταιριάζει καλύτερα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι «Τέλος εποχής».

Το πριγκιπικό ζεύγος προσπαθώντας να κάνει το καινούργιο του ξεκίνημα, πρέπει να ξεμπερδέψει από τους δεσμούς του παρελθόντος και αυτό κάνει, έστω και αν μέσω πανδημίας. Έτσι, για να μπορέσει σε κάποια στιγμή να δημιουργήσει τη φιλανθρωπική οργάνωση Archewell που ήδη έχει ανακοινώσει ότι βρίσκεται στα σκαριά, θα πρέπει να «κλείσει» την αντίστοιχη Sussex Royal που ακόμη και λόγω επωνυμίας δε μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται.

Έτσι, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar, ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έχουν ήδη κινήσει τις σχετικές γραφειοκρατικές διαδικασίες για «λουκέτο» ή έστω για να το πούμε πιο κομψά, για «ρευστοποίηση» της φιλανθρωπικής οργάνωσης με την οποία είχε συσχετισθεί η δράση τους.

Κατά την ίδια πηγή και μέχρι να ολοκληρωθεί η εν λόγω διαδικασία, όλοι οι διαχειριστές θα χρειαστεί να παραιτηθούν των καθηκόντων τους, εκτός από τον Πρίγκιπα Harry που θα παραμείνει επικεφαλής μέχρι το οριστικό τέλος. Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι το ζευγάρι τελευταία προσπαθεί να αποκαταστήσει τη φήμη του όσον αφορά στο κομμάτι που τους θέλει να έχει κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα των Βρετανών…

Πηγή: patrastimes.gr