Μια πρώην κατάδικος και εθισμένη άλλοτε στα ναρκωτικά προχώρησε σε μια πράξη ανιδιοτέλειας, χαρίζοντας το νεφρό της σε έναν άνθρωπο που το είχε άμεση ανάγκη.

Και αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Ήταν ο αστυνομικός που «με είχε κλείσει στη φυλακή αρκετές φορές»!

Η Jocelynn James από την Αλαμπάμα έχει στο ποινικό της μητρώο 16 συλλήψεις μεταξύ 2007-2012 για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ακόμα και για κλοπές, σύμφωνα με το δίκτυο Fox 11.

Η 40χρονη σήμερα εξομολογείται πως ο συνταξιούχος πλέον αστυνομικός Terrell Potter την είχε συλλάβει αρκετές από αυτές τις φορές.

Αυτό δεν την εμπόδισε ωστόσο να του χαρίσει το νεφρό της και να του σώσει τη ζωή, 8 χρόνια μετά την τελευταία αποφυλάκισή της.

Ο πρώην αστυνομικός χρειαζόταν επειγόντως νεφρό και η λίστα αναμονής κυμαινόταν στα 7-8 χρόνια. Κι έτσι προχώρησε σε ένα απεγνωσμένο διάβημα στο Facebook αναζητώντας νεφρό. Και του απάντησε κανείς άλλος από την Jocelynn!

Όπως δήλωσε η ίδια στο δίκτυο WVTM 13, όταν είδε το post του «έριξα κάτω το τηλέφωνό μου και το Άγιο Πνεύμα μου είπε πως ήμουν εγώ που είχα το νεφρό αυτού του ανθρώπου».

Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Vanderbilt στο Νάσβιλ έλεγξε τη συμβατότητα και είπε στην Jocelynn πως «ποτέ τους δεν είχαν καλύτερη συμβατότητα για μεταμόσχευση νεφρού».

Η επέμβαση έγινε στις 21 Ιουλίου και τώρα ο Terrell έχει μόνο τα καλύτερα να πει για την κοπέλα που κυνηγούσε άλλοτε.

«Αν μου λέγατε 100 ονόματα για το ποιος μπορεί να μου δώσει ένα νεφρό, το δικό της όνομα δεν θα ήταν καν στη λίστα. Είναι απλώς απίστευτο που προθυμοποιήθηκε να κάνει τέτοιο τέτοιο».

«Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι υπάρχει βοήθεια για κείνους εκεί έξω. Δεν έχει σημασία τι έχει συμβεί στη ζωή σου. Μπορείς πάντα να τα καταφέρεις», λέει εκείνη…

Πηγή: patrastimes.gr