Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, εφόσον όλα πάνε καλά, αναμένεται να ξεκινήσει η κατασκευή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας που έχει βάλει σκοπό του να δημιουργήσει ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας.

Η πρόταση που έχει κάνει εδώ και καιρό ο Εμπορικός Σύλλογος στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος που θα αναλάβει τη χρηματοδότηση του έργου μέσω της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΕΣΠΑ, είναι στην τελική ευθεία της εξέτασής της και όλα είναι θετικά για την υλοποίηση του εγχειρήματος.

Σύμφωνα με το σχέδιο του Εμπορικού Συλλόγου η ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα δεν θα έχει απλώς και μόνο το χαρακτήρα μιας ενημερωτικής σελίδας, αλλά μιας ιστοσελίδας e-shop, όπου θα μπορεί ο καταναλωτής να μπαίνει σε αυτή και να αγοράζει ό,τι τον ενδιαφέρει.

Πέρα από τις αμιγώς εμπορικές επιχειρήσεις στην πλατφόρμα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και εταιρείες υπηρεσιών ή ακόμα και βιομηχανίες.

Το ενδιαφέρον για την συμμετοχή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας είναι από τώρα μεγάλο και αρκετές επιχειρήσεις έχουν τονίσει την θέλησή τους για να πάρουν μέρος σε αυτή.

Πηγή: patrastimes.gr