Αρκετές από τις προγραμματισμένες κορυφαίες πολιτικές διαδικασίες πήγε πίσω η πανδημία στο Κίνημα Αλλαγής.

Όπως ανακοινώθηκε και στο πρόσφατο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο, τόσο η ιδεολογική και πολιτική συνδιάσκεψη όσο και το ιδρυτικό συνέδριο νεολαίας, θα πραγματοποιηθούν όταν αποκατασταθούν οι κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες. Στην παρούσα φάση σε προτεραιότητα τίθεται η συγκρότηση θεματικών πολιτικών δικτύων, μέσω διαδικτυακών εκδηλώσεων και συζητήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, ήδη έχουν πραγματοποιηθεί με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή οι πρώτες σχετικές διαδικασίες για τα Δίκτυα Εκπαίδευσης, Υγείας, Εργασίας, Γυναικών, Αποδήμου Ελληνισμού. Το αμέσως προσεχές διάστημα προγραμματίζονται ανάλογες διαδικασίες για τα Δίκτυα Αυτοδιοίκησης και Νέας Γενιάς. Την ευθύνη και το συντονισμό των δικτύων αναλαμβάνουν οι Γραμματείς των αντίστοιχων Τομέων, ενώ συντονιστής του Δικτύου Νέας Γενιάς αναλαμβάνει το μέλος της ΚΠΕ Γιώργος Τσούμας.

Ο Γιώργος Τσούμας είναι γεννημένος το 1992 με ένα πλούσιο βιογραφικό τόσο ακαδημαϊκών σπουδών όσο και επαγγελματικής εμπειρίας. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ασχολείται με τον χώρο της εστίασης. Ενώ από νεαρή ηλικία είναι έντονα πολιτικοποιημένος.

Πηγή: patrastimes.gr