Εμπιστευτικό σήμα» προς τις αστυνομικές υπηρεσίες εστάλη στις 3 Αυγούστου για τη δράση ενός Αλβανού κακοποιού ο οποίος αναζητείται καθώς έχει ρημάξει δεκάδες σπίτια του τελευταίο διάστημα σε όλη την Ελλάδα και χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα επικίνδυνος και οπλισμένος». Ο οπλισμένος «φαντομάς» αποτελεί κίνδυνο ακόμη και για αστυνομικούς στους οποίους μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να επιτεθεί, όπως έχει κάνει και κατά το παρελθόν!

Ο δράστης με το μικρό όνομα «Τζιοβάνι» αποφυλακίστηκε, όπως αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr, στις 24 Ιουλίου του 2019 από το κατάστημα κράτησης Λάρισας όπου και εξέτιε ποινές για διαφορά αδικήματα και από τότε φαίνεται πως μπήκε ξανά δυνατά στο… παιχνίδι, εισβάλλοντας σε σπίτια στην Εύβοια, στην Κόρινθο και στον Νόμο Αχαΐας.

Σύμφωνα με τις καταγραφές η δράση του έφτασε πρόσφατα ακόμη και στη… Λιβαδειά εκεί όπου φαίνεται πως εισέβαλε σε σπίτι και άρπαξε δυο λειτουργικά πυροβόλα όπλα: ένα αγγλικό περίστροφο και ένα γερμανικό όπλο. Όπως τονίζεται στο «εμπιστευτικό έγγραφο»,  ο Αλβανός κακοποιός κινείται σαν… φαντομάς μέσα από χωματόδρομους προκειμένου να αποφύγει τους αστυνομικούς ελέγχους πριν και μετά τη διάπραξη των ληστειών και των κλοπών.

«Κατόπιν των ανωτέρω από την υπηρεσία μας θεωρείται ως ένα εξαιρετικά επικίνδυνο άτομο και οπλισμένο, το οποίο δεν θα διστάσει να κάνει χρήση του οπλισμού του εις βάρος των αστυνομικών για να αποφύγει τη σύλληψη του», επισημαίνεται στο σχετικό έγγραφο.
Κατά το παρελθόν σε ληστεία που είχε διαπράξει στην περιοχή της Αχαΐας είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον συλλάβουν.

Πηγή: patrastimes.gr