Για την υπόθεση μίλησε πρώην βουλευτής, αφού όπως αποκαλύπτει σε επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει συμμετείχε και ο ίδιος και θυμάται την συνάντησή του με τον ψευτογιατρό σε κλινική.

«Τον θυμάμαι στην κλινική, δεν τον θυμάμαι σ’ αυτό το χειρουργείο, δεν μπορώ να θυμηθώ αν ήταν μέσα. Εγώ δεν χειρουργώ ποτέ παρά μόνο με το δικό μου συνεργείο, με τους δικούς μου συνεργάτες. Άρα εγώ άνοιξα το θώρακα το παρέδωσα στον…., έφυγα, βγήκα δηλαδή από την αίθουσα του χειρουργείου και περίμενα όταν τελειώσουν να ξαναμπώ μέσα να αποκαταστήσω το θώρακα. Αυτόν δεν τον θυμάμαι, τον έχω δει όμως εις τα πέριξ της κλινικής σε κάποιες φάσεις, άσχετα τώρα με αυτό το χειρουργείο» είπε ο πρώην βουλευτής και θωρακοχειρουργός στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Μας διέκοψε την θεραπεία και επιδεινώθηκε η υγεία του παιδιού μου»

Ο ψευτογιατρός δεν σταματούσε πουθενά, ούτε μπροστά στον πόνο μιας μάνας που έβλεπε το παιδί της να βασανίζεται, ούτε μπροστά στην ταλαιπωρία ενός αθώου παιδιού που έπασχε από σοβαρή νόσο. Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν πως θα παγιδεύσει περισσότερα θύματα. Τους γέμιζε ελπίδες για να γεμίζει τις τσέπες του.

Η μητέρα παιδιού θύμα του ψευτογιατρού συγκλονίζει με όσα λέει. «Το πρόβλημα για εμάς ήταν ότι διεκόπη η θεραπεία και είχε μια ραγδαία επιδείνωση. Ενα παιδί ένιωθε άσχημα γιατί έπρεπε να καταναλώσει χιλιάδες πράγματα. Το έπαιζε βοτανολόγος και τέτοιου τύπου θεραπευτής. Είχε μια εξελισσόμενη νόσος, αλλά δεν θα συνέβαινε στο χρόνο που έγινε. Στερήθηκε χρόνος πολύτιμος στο παιδί μου, καταλαβαίνετε τι έκανε… Και μετά δεν επανήλθε το παιδί μου και αυτό είναι το τραγικό».

Του έδωσαν μέσα σε ένα χρόνο 98.000 ευρώ!

Για έναν άνδρα 47 ετών, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το 2014, μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Ο Δρ Κόντος – ως επιστήμονας με περγαμηνές θα…εξαφάνιζε το 82% της αναπηρίας ,που του προκάλεσε η πτώση από αλεξίπτωτο. Οι… απολαβές του, μέσα σε ένα χρόνο, έφτασαν συνολικά τις 98.000 ευρώ!

«Από λιοντάρι έγινα χελώνα. Έψαχνα να βρω κάποια λύση, κάποια ελπίδα. Κάποια στιγμή βρήκα έναν νευροχειρουργό (αυτόν που υποσχέθηκε ο Κόντος ότι θα τον κάνει ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ), τον Μάρτιο του 2018. Πριν από το γραφείο του, όταν πήγα, ήταν ο Κόντος. Με έπεισε σε τέτοιο σημείο που μέχρι και το χέρι τού φίλησα, όταν μου είπε τι είναι ορθοπεδικός με σπουδές σε Ελβετία και Αμερική και μπορεί να με κάνει απολύτως καλά. Μην ανησυχείς θα σε κάνω να παίζεις μπάλα, μου έλεγε» δήλωσε στον Ελεύθερο Τύπο.

Ακουμπώντας τις ελπίδες του και… πολλά χρήματα – που είχε δανειστεί από φίλους και συγγενείς – στον “ξακουστό” επιστήμονα, ο 47χρονος, στις 11 Οκτωβρίου του 2018 μπήκε στο χειρουργείο ιδιωτικής κλινικής. Όπως ισχυρίζεται η επέμβαση έγινε από πρώην πολιτικό, νυν γιατρό, μαζί με τον νευροχειρουργό, τον οποίο ο “Κόντος” θα έκανε… ταξίαρχο της αστυνομίας και έναν ακόμα νευροχειρουργό παρουσία του ψευτογιατρού.

Ο άτυχος άνδρας περιγράφει τη συνέχεια του Γολγοθά του, με… συνοδοιπόρο τον ψευτοσωτήρα, που του έταζε τα…καλύτερα! Εκείνος σε αντάλλαγμα, αν κατάφερνε να περπατήσει ξανά, του είχε… τάξει το ίδιο του το σπίτι!

Πηγή: patrastimes.gr