Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου , προέδρου του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ και αγαπητού συναδέλφου, επιχειρηματία και Αχαιού, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου συνήλθε  σε έκτακτη συνεδρίαση της ομόφωνα εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος που υπηρέτησε τον Επιμελητηριακό θεσμό ως εκλεγμένος Πρόεδρος του ΕΒΕΑ από το 2006 έως και σήμερα, συνέδεσε την θητεία του με σημαντική προσφορά στον θεσμό και την άριστη συνεργασία με τα Περιφερειακά Επιμελητήρια, καθώς υπήρξε ένας ακάματος αρωγός στις προσπάθειες για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας.

Η θητεία του, δε ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, από το 2012 έως και σήμερα, χαρακτηρίστηκε από μία γόνιμη και διαρκή συνεργασία με το Επιμελητήριό μας.

Ως Αχαιός επεδείκνυε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και μέριμνα για το επιχειρηματικό περιβάλλον της περιοχής μας και η απώλειά του μας στέρησε από ένα πολύτιμο συνεργάτη και συμπαραστάτη αλλά κυρίως έναν σπουδαίο άνθρωπο και φίλο.

Η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Αχαΐας συγκλονισμένη από την αναπάντεχη απώλεια του αποφασίζει τα ακόλουθα:

1. Να  εκπροσωπηθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος.

2. Να κατατεθεί στέφανος εκ μέρους του Επιμελητηρίου.

3. Να εκφραστεί η βαθιά θλίψη  και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αχαΐας προς τους οικείους του και προς το ΔΣ του ΕΒΕΑ και της ΚΕΕΕ.

4.Η σημαία του Επιμελητηρίου να κυματίσει μεσίστια κατά την ημέρα της κηδείας του.

5.Να γίνει κατάθεση χρηματικού ποσού υπερ της φιλανθρωπικής οργάνωσης  “Το χαμόγελο του παιδιού” στη μνήμη του.

6. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην πρώτη τακτική συνεδρίαση της ΔΕ και του ΔΣ του Επιμελητηρίου.

7. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό τύπο και να αναρτηθεί στο Επιμελητήριο Αχαΐας.”

Πηγή: patrastimes.gr