Αφορμή για να εξαπολύσει τα πυρά του ο Παύλος Πολάκης στάθηκε δημοσίευμα για τις ανησυχίες του καθηγητή λοιμωξιολογίας κ. Τσιόδρα, με τον πρώην υπουργό Υγείας να λέει χαρακτηριστικά “τώρα ξαναξυπνήσαμε;;;;”.

Ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί  την Επιτροπή και τον ΕΟΔΥ ότι έκαναν ασκήσεις επί χάρτου και “ντιλ με τις φαρμακευτικές, αποκλείοντας ως “αναξιόπιστα” τεστ που έχουν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες” αλλά όπως λέει “με το πρώτο μπαμ φάνηκε η γύμνια και τρεχάτε ποδαράκια μου”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

“Τσιοδρα και λοιποί της Επιστημονικης επιτροπης και εκεί στον ΕΟΔΥ του Αρκουμανεα ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ;;;;
-Όταν σας λέγαμε πως χρειάζεται τεστ αντισωμάτων για τον πληθυσμό εντός της χώρας για να πάρει πιο γρήγορα μπροστά η οικονομία σε περιοχές που δεν υπήρχε κρούσμα …
-Όταν σας λέγαμε πως χρειάζεται τεστ αντισωμάτων ή τεστ pcr για το rna του ιού για τους τουρίστες- επισκέπτες από χωρες που ενδημεί ακόμα ο ιος , στις πύλες εισόδου ……
Εσεις κάνατε σχέδια επι χαρτου και ντιλ με τις φαρμακευτικές ,αποκλείοντας από τη χρήση ως «αναξιόπιστα» τεστ που έχουν κυκλοφορήσει σε άλλες χώρες .
Εσεις τα είχατε ΟΛΑ έτοιμα και καλά με μηχανήματα Pcr και κλιμάκια από τον ΕΟΔΥ με τις κινητες μοναδες (αλήθεια τι κάνουν αυτά τα παιδιά )και τώρα με το πρώτο μπαμ ΦΑΝΗΚΕ Η ΓΥΜΝΙΑ και τρεχάτε ποδαράκια μου !!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ,μας βοηθάει το κλίμα της χώρας ,ΑΛΛΑ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ!!!!

ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ,ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΟΣΛΑΒΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΔΥ ,ΟΡΙΣΤΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ για να αποκλεισθεί η διασπορά από τους τουρίστες-επισκέπτες ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!!!

ΥΓ ααα να μην το ξεχάσω …και που είστε σε λογικές τιμές οι Προμηθειες ΟΧΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ

Πηγή: patrastimes.gr