Ενας εργαζόμενος του Νοσοκομείου Ρίου, υπάλληλος της Αποθήκης, είναι τελικά ο άνθρωπος ο οποίος έκανε μήνυση σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ ΠΠΝΠ επειδή… του έκαναν τραχειοτομία και τον διασωλήνωσαν! Πρόκειται για μέλος του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου ο οποίος είναι αρνητής κορονοϊό και δεν έχει καμία σχέση με τον άλλον ασθενή ο οποίος προ μηνός και μετά το εξιτήριο που έλαβε, ζήτησε αποδείξεις ότι όντως έπασχε από covid 19 και είχε απειλήσει με προσφυγή στην Δικαιοσύνη.  Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος όχι μόνο έστειλε εξώδικο στο Νοσοκομείο αλλά έφθασε στο σημείο να «διαδίδει» εντός του χώρου του Νοσοκομείου ότι δεν του παρείχαν τη νοσηλεία που θα έπρεπε! Στο εξώδικο βέβαια χρησιμοποιεί ηπιότερες εκφράσεις. Ζητά τον ιατρικό του φάκελο και αφήνει κάποιες αιχμές για τη νοσηλεία του. Αναφέρεται κυρίως στις επιλογές των ιατρών, με τις οποίες προφανώς «διαφωνεί».  Και φυσικά δεν μπήκε σε καθεστώς αναστολής, αφού … έχει περάσει τον ιό (έστω και αν προφανώς… δεν πιστεύει σε αυτόν)!

 

Διοίκηση: Αναθέσαμε το ζήτημα στη νομική υπηρεσία

Αναφερόμενος σε συγκεκριμένο περιστατικό θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι ο εν λόγω ασθενής που επικαλείσθε νοσηλεύθηκε με Covid-19 σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση και απαιτήθηκε μακρά νοσηλεία τόσο σε κλινική Covid όσο και σε ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών .

Ο ασθενής είχε την καλύτερη αντιμετώπιση όπως άλλωστε και το σύνολο των ασθενών που διαχειρίζεται το Νοσοκομείο μας από την αρχή της πανδημίας.

Μετά από τη δύσκολη αυτή περιπέτεια του  ο ασθενής αποθεραπεύθηκε και κατάφερε να αντιμετωπίσει το δύσκολο αυτό ιό και  να επανέλθει στην εργασία του.

Στη συνέχεια, λάβαμε με έκπληξη από το συγκεκριμένο ασθενή ένα Εξώδικο με το οποίο ζητούσε τον ιατρικό του φάκελο ενώ περιείχε και αιχμές για την ποιότητα του παρεχόμενου ιατρονοσηλευτικού έργου .

Με το εξώδικο αυτό ασχολείται πλέον η Νομική μας Υπηρεσία ενώ ο ιατρικός φάκελος του ασθενούς, προφανώς βρίσκεται στη διάθεσή του.

Τέλος, εκφράζουμε ιδιαίτερη λύπη και  αγανάκτηση για την εν λόγω αντίδραση  του ασθενούς  ο οποίος τυγχάνει να είναι και εργαζόμενος του Νοσοκομείου μας .

Πηγή: patrastimes.gr