Νεκρό βρέθηκε ένα αγοράκι μόλις μίας μέρας σε ακάλυπτο χώρο μαιευτηρίου στη Ρωσία. Το νεογέννητο μωρό είχε πετάξει λίγη ώρα πριν μια άγνωστη γυναίκα από το παράθυρο…

Όλα ξεκίνησαν η Βικτόρια Ιβάνοβα πήγε στο μαιευτήριο της πόλης Στερλίταμακ της Ρωσίας για να γεννήσει. Η Ιβάνοβα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δωμάτιο που νοσηλευόταν μια ακόμη λεχώνα μαζί με το μωρό της, η 29χρονη Αλίνα Αρασλάνοβα η οποία λίγες ώρες πριν είχε γεννήσει ένα κορίιτσάκι.

Όπως αναφέρει το ΝTV οι δύο γυναίκες βρίσκονταν στο δωμάτιο όταν οι νοσηλεύτριες τους έφεραν τα μωρά για να τα ταΐσουν. Ωστόσο, όταν η Αρασλάνοβα έφυγε για λίγο από το δωμάτιο η 29χρονη άρπαξε το μωρό και το πέταξε στο κενό.

Σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης η 29χρονης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλευόταν σε ίδρυμα. Μάλιστα, είχε πάρει εξιτήριο μόλις λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει.

Το μικρό αγοράκι που πέθανε ήταν το τρίτο παιδί της οικογένειας. Ο πατέρας του δολοφονημένου νεογέννητου έσπευσε να δηλώσει: «Δεν θέλουμε την τιμωρία της. Θέλουμε να συνεχίσει τη ζωή της. Αποδεχθήκαμε την απώλεια, δεν θέλουμε κανείς να τιμωρηθεί».

Τέλος, σημειώνεται πως η 29χρονη Αρασλάνοβα υποβλήθηκε σε νέα ψυχιατρική εξέταση, ενώ της αφαιρέθηκε η επιμέλεια των παιδιών της.

Πηγή: patrastimes.gr