Την τεράστια εκτίμηση που τρέφει στον Κώστα Τσιμίκα -τόσο ως παίκτη όσο και ως άνθρωπο- εξέφρασε ο Σρνταν Σακίρι. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού και δήλωσε βέβαιος ότι είναι θέμα χρόνου να βρει θέση βασικού.

«Είναι ένας χαρούμενος άνθρωπος. Κάθε μέρα έρχεται χαμογελαστός στις προπονήσεις, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Είναι πολύ καλός μου φίλος και προσπαθώ να τον βοηθάω κάθε φορά που χρειάζεται βοήθεια. Είναι κι αστείος τύπος», ανέφερε αρχικά ο Σακίρι. Και συνέχισε:

«Προφανώς δεν έχει πάρει πολλά παιχνίδια στα πόδια του αυτή τη σεζόν, αλλά βλέπουμε την ποιότητα του κάθε μέρα στις προπονήσεις και πόσο σκληρά εργάζεται καθημερινά στο γυμναστήριο μετά την προπόνηση.

Νομίζω ότι αυτό θα αποδώσει σύντομα. Ελπίζω να βρει ρυθμό σύντομα και να πάρει λεπτά επειδή είναι πολύ καλός παίκτης και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Γι’ αυτό άλλωστε ήρθε εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr

Πηγή: patrastimes.gr