Αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι διακινούσε ναρκωτικά έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε μια περιοχή της Φθιώτιδας και βρήκαν το εμπόρευμα και τα κέρδη του από την πώλησή του «στολισμένα» σε γυάλινα βάζα!

Σε πέντε από αυτά και σε ένα πλαστικό κουτί, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 425 γραμμαρίων, αλλά και 2.955 ευρώ από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη πέντε τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα ψαλίδι και πλήθος νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία των ναρκωτικών. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Τον έπιασαν με ποσότητα ηρωίνης στο Σχηματάρι

Σε έλεγχο υποβλήθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών ένας Έλληνας στο Σχηματάρι Βοιωτίας και στην κατοχή του βρέθηκε μία ηρωίνη σε μορφή «βράχου» βάρους 4,5 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε. Ο δράστης συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: patrastimes.gr