Όλοι οι παίκτες της Καϊσάρ, που είχαν βρεθεί θετικοί  σε εξέταση για κορονοϊό, έχουν πλέον καταγράψει αρνητικά αποτελέσματα σε νέα εξέταση, όπως ανέφερε ο σύλλογος του Καζακστάν, κυπελλούχος της χώρας, πριν από μια προγραμματισμένη επανεκκίνηση για αγώνες πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου, ήλθε μια ημέρα αφ΄ ότου ο Βούλγαρος προπονητής της Καϊσάρ, Στόικο Μλαντένοφ, δήλωσε ότι 10 παίκτες της πρώτης ομάδας και 15 των Νέων είχαν βρεθεί θετικοί σε εξέταση για τον κορονοϊό.

«Ολόκληρη η ομάδα της Καϊσάρ πέρασε επαναλαμβανόμενες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν 100% αρνητικά», ανέφερε ο σύλλογος σε ανακοίνωση. «Η υγεία των παικτών είναι σε καλή κατάσταση».

Η Καϊσάρ έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει την Ταράζ την Τετάρτη όταν ξαναρχίσει το εγχώριο πρωτάθλημα.

Αλλοι δύο σύλλογοι, οι Κασπίι και Τομπόλ, που θα βρεθούν αντιμέτωπες την Τετάρτη, έχουν επίσης πληγεί από τον κορονοϊό, όπως ανέφεραν τοπικά ΜΜΕ, με 10 παίκτες και  παράγοντες της Κασπίι και αρκετούς παίκτες της Τομπόλ να είναι θετικοί.

«Παρά την τρέχουσα κατάσταση στα στρατόπεδα και των δύο ομάδων (σ.σ. αρκετοί παίκτες είναι ασθενείς), ο αγώνας θα γίνει», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Κασπίι.

Η δεύτερη της βαθμολογίας, Καϊράτ απέρριψε τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης ότι ο Λευκορώσος προπονητής της, Αλεξέι Σπιλέφσκι πάσχει από κορονοϊό.

Η χώρα της κεντρικής Ασίας έχει καταγράψει 188 νεκρούς από Covid-19 και σχεδόν 22.000 κρούσματα κορονοϊού.
 

Πηγή: patrastimes.gr