Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το Σαρακοστιανό τραπέζι για μια οικογένεια στον Βαρνάβα Αττικής, καθώς ένας 38χρονος πατέρας δύο μικρών παιδιών έφαγε μια γαρίδα η οποία του προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Ο άτυχος 38χρονος μηχανολόγος-μηχανικός στο επάγγελμα, ήταν ένα ευγενικό παιδί και ζούσε στον Βαρνάβα μαζί με την γυναίκα του και τις δύο κόρες του, ηλικίας 8 και 3 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον οικογενειακό του κύκλο, ο 38χρονος πέθανε μέσα σε μισή ώρα από την ώρα που έβαλε την γαρίδα στο στόμα του.

Μάλιστα, άξιο αναφοράς είναι το γεγονός, πως την γαρίδα που έφαγε, την έφτυσε μετά από παρότρυνση της κόρης του, καθώς στο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση σε πιο ήπια μορφή.

Όταν ο άτυχος πατέρας άρχισε να πρήζεται και να παθαίνει το αλλεργικό σοκ, ένας συγγενής του έτρεξε στο φαρμακείο για την αντιαλλεργιογόνα ένεση, αλλά δυστυχώς ήταν κλειστό.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο είχε και γιατρό, έφτασε στο σπίτι του άτυχου άντρα μετά από περίπου 40 λεπτά από την ώρα που ειδοποιήθηκε, από την περιοχή της Αρτέμιδας. Οι επί τόπου προσπάθειες τους δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι, τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

Όπως αναφέρει και ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων – Αρτέμιδος και Διασώστης του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Λάμπρου, «παρά τις προσπάθειες των δικών του ανθρώπων αλλά και του πληρώματος του ΕΚΑΒ δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει στη ζωή».

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του άτυχου 38χρονου η οποία είδε μπροστά στα μάτια της τον άνθρωπό της να πεθαίνει χωρίς να μπορούν να τον βοηθήσουν.

Σήμερα Τετάρτη θα γίνει η νεκροψία για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 38χρονου.

Πηγή: patrastimes.gr